Καλοκαιρινό γλυκό με ζελέ και φρούτα
Δροσερό γλυκό για τις ζεστές ημέρες.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να βάλετε ό,τι φρούτα θέλετε, να διαλέξετε τι γεύση ζελέ θέλετε, καθώς και τι γεύση κρέμα Γιώτης θέλετε. Έχει πολλές παραλλαγές ανάλογα με τα γούστα.
Υλικά
-
μπισκότα πτι μπερ
-
2 κουτάκια ζελέ
-
2 φάκελα κρέμα Γιώτης σοκολάτα στιγμής
-
φρούτα (πεπόνι, καρπούζι, φράουλες, νεκταρίνια, μπανάνες)
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα ταψάκι βάζουμε μία σειρά από μπισκότα καλύπτοντας όλη την βάση.
-
2
Φτιάχνουμε το ζελέ ακολουθώντας τις οδηγίες απο το κουτί, απλά βάζουμε 50 γρ. λιγότερο νερό.
-
3
Ρίχνουμε λίγο ζελέ ώστε να καλυφτούν τα μπισκότα και τα βάζουμε στο ψυγείο έως ότου φτιάξουμε την κρέμα.
-
4
Στην συνέχεια φτιάχνουμε την κρέμα Γιώτης ακολουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται επάνω.
-
5
Βγάζουμε το ταψάκι από το ψυγείο και βάζουμε όλη την κρέμα.
-
6
Συνεχίζουμε με μία νέα στρώση μπισκότα.
-
7
Ρίχνουμε όλο το ζελέ από πάνω. Μπορεί τα μπισκότα να επιπλέουν αλλά δεν πειράζει.
-
8
Ρίχνουμε τα φρούτα από πάνω και το βάζουμε στο ψυγείο έως ότου πήξει το ζελέ.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)