Κανελόνια με σπανάκι ελαφριά
Απλή και καθόλου δύσκολη.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορειτε να βαλετε απο πανω και φετες απο ντοματα. Επισης επειδη ξεχασα να αναφερω το αλατι και το πιπερι στην κριση σας (και το μοσχοκαρυδο του παει παρα πολυ). Φαντασια οσοι θελετε!!!!!!!!!!!
Υλικά
-
λιγο τυρι αρεσκειας σας τριμμενο
-
1 πακετο κανελονια
-
1/2 kg σπανακι (φρεσκο κατεψυγμενο)
-
350 gr φετα η ανθοτυρο
-
4 ντοματες τριμμενες
-
1 ποτηρι γαλα
-
αλατι πιπερι
-
ελαιολαδο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βαζουμε το σπανακι σε ενα τηγανι με λιγο ελαιαολαδο και αφου το μαρανουμε ριχνουμε το τυρι και ανακατευουμε μεχρι να γινει ενα μιγμα.
-
2
Γεμιζουμε τα κανελονια και τα βαζουμε σε βουτυρωμενο πυρεξ.
-
3
Ριχνουμε γαλα ντοματες και το τριμμενο τυρι και διασπαρτο απο πανω βουτυρο.
-
4
Ψηνουμε ~30' σε 180 βαθμους.
Σχόλια (25)