Κανελόνια με τόνο!
Εύκολο και πεντανόστιμο!
Λίγα μυστικά ακόμα
Ένα ελαφρύ και γευστικό πιάτο!
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
-
2
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια.
-
3
Σ' ένα βαθύ πιάτο βάζουμε τον τόνο, τα κρεμμύδια, τον άνιθο, το πιπέρι και τη μισή φέτα.
-
4
Μ' ένα πιρούνι τα λιώνουμε και τ' ανακατεύουμε.
-
5
Γεμίζουμε τα κανελόνια.
-
6
Τα στρώνουμε στο ταψί και ρίχνουμε το γάλα.
-
7
Πρέπει να σκεπάζει τα κανελόνια.
-
8
Κόβουμε με το χέρι μας την υπόλοιπη φέτα σε μικρά κομμάτια και την ρίχνουμε από πάνω.
-
9
Ψήνουμε για 40 λεπτά σκεπάζοντας το φαγητό με αλουμινόχαρτο. Τα τελευταία 5-10 λεπτά ξεσκεπάζουμε, ώστε να πάρει λίγο χρώμα.
Σχόλια (3)