κύρια φωτογραφία συνταγής Κανελόνια με τόνο!
bourouagy
bourouagy @bourouagy

Εύκολο και πεντανόστιμο!

Λίγα μυστικά ακόμα

Ένα ελαφρύ και γευστικό πιάτο!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

48 Minutes
  1. 24 κανελόνια
  2. 300 γρ. τόνος
  3. 250 γρ. φέτα
  4. 1 λίτρο γάλα
  5. πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.

  2. 2

    Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια.

  3. 3

    Σ' ένα βαθύ πιάτο βάζουμε τον τόνο, τα κρεμμύδια, τον άνιθο, το πιπέρι και τη μισή φέτα.

  4. 4

    Μ' ένα πιρούνι τα λιώνουμε και τ' ανακατεύουμε.

  5. 5

    Γεμίζουμε τα κανελόνια.

  6. 6

    Τα στρώνουμε στο ταψί και ρίχνουμε το γάλα.

  7. 7

    Πρέπει να σκεπάζει τα κανελόνια.

  8. 8

    Κόβουμε με το χέρι μας την υπόλοιπη φέτα σε μικρά κομμάτια και την ρίχνουμε από πάνω.

  9. 9

    Ψήνουμε για 40 λεπτά σκεπάζοντας το φαγητό με αλουμινόχαρτο. Τα τελευταία 5-10 λεπτά ξεσκεπάζουμε, ώστε να πάρει λίγο χρώμα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (3)

marfour
marfour @marfour1974
Είναι πάρα πολύ ωραία, γευστικά και ταυτόχρονα ελαφριά. Εύκολη συνταγή, όταν θέλεις κάτι γρήγορο και προτότυπο, γιατί έχουμε πια βαρεθεί τις κλασσικές συνταγές για κανελόνια. Ευχαριστούμε πολύ που μοιράστηκες τη συνταγή μαζί μας.

Από

bourouagy
bourouagy @bourouagy
στις