Καπαροσαλάτα 2
Για τους λάτρεις της κάπαρης...
Υλικά
-
3 μεγάλες πατάτες
-
4-5 κ σ. κάπαρη αλεσμένη στο μιξερ
-
4 κ.σ. ξύδι
-
3 σκελίδες σκόρδο αλεσμένο στο μίξερ
-
6-7 κ.σ. λάδι
-
πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένετε τις πατάτες και τις βράζετε σε αλατισμένο νερό για 25-30 λεπτά.
-
2
Αφήνετε να κρυώσουν, τις ξεφλουδίζετε και τις περνάτε από τη μηχανή του πουρέ.
-
3
Προσθέτετε το σκόρδο, το λάδι, το ξύδι και την κάπαρη.
-
4
Ανακατεύετε το μείγμα πολύ καλά, ώστε να ενσωματωθούν τα υλικά μαζί και να γίνει ομοιογενές.
-
5
Σερβίρετε με καππαρόφυλλα ή κάππαρη.
Σχόλια (2)