marouka10
marouka10 @cook_8457653
ΠΕΙΡΑΙΑΣ,ΕΛΛΑΔΑ

Εύκολο γλυκό με γάλα καρύδας, να γλείφετε τα δάχτυλά σας.

Λίγα μυστικά ακόμα

Έχει την υφή πανακότας και είναι εύγευστο. Τα υλικά είναι για 26 cm φόρμα. Η συνταγή είναι της Ντίνας Νικολάου.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

30 Minutes
10 άτομα
  1. 8 φύλλα ζελατίνης
  2. 150 γρ. ζάχαρη
  3. 4 κ.σ. ινδοκάρυδο τριμμένο
  4. 5 μπισκότα σοκολάτας (τριμμένα στο multi, πούδρα)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Μαλακώνω τα φύλλα ζελατίνης, σε μπολ με κρύο νερό.

  2. 2

    Ζεσταίνω σε κατσαρολάκι το γάλα καρύδας με τη ζάχαρη.

  3. 3

    Αποσύρω από τη φωτιά και προσθέτω τα φύλλα ζελατίνης (καλά στραγγισμένα), ανακατεύοντας καλά.

  4. 4

    Αφήνω το μίγμα να κρυώσει καλά, ανακατεύοντας που και που.

  5. 5

    Χτυπάω την κρέμα γάλακτος σε σαντυγί (χτυπημένη σε δυνατή ταύτητα, παγωμένη κρέμα γάλακτος).

  6. 6

    Ενώνω το μίγμα με το γάλα καρύδας, τη σαντυγί, το ινδοκάρυδο, ανακατεύοντας μ α λ α κ ά.

  7. 7

    Ρίχνω το μισό μίγμα σε φόρμα με τσέρκι.

  8. 8

    Πασπαλίζω με τα τριμμένα μπισκότα.

  9. 9

    Ρίχνω και το υπόλοιπο μίγμα.

  10. 10

    Διακοσμώ το γλυκό, όπως θέλω από πάνω. Του πηγαίνει πολύ η τριμμένη κουβερτούρα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (6)

maria papadopoulou
maria papadopoulou @cook_8449917
μοθ ακουγετε πολυ ορεα θα τιν δοκιμασο σημερα κιολασ και θα επιστρεπσο με πιροθνακια

Από

marouka10
marouka10 @cook_8457653
στις
ΠΕΙΡΑΙΑΣ,ΕΛΛΑΔΑ

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα