Καρυδάκια 2
Μια νοστιμη συνταγη μπισκοτων για οσους λατρευουν το ινδοκαρυδο.
Υλικά
-
1 κιλο ινδοκαρυδο
-
1 κιλο ζαχαρη
-
10 αυγα
-
Χυμο ενος λεμονιου
-
6 κ.σ αλευρι
-
1 ποτηρακι κρασιου Ανθονερο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ενα μπολ ανεκατευουμε την καρυδα, το χυμο λεμονιου, το αλευρι και τα 10 αυγα χτυπημενα καλα.
-
2
Τα βαζουμε σε καλα βουτυρομενο ταψι (προσοχη γιατι κολλανε ευκολα)τα πλαθουμε μπισκοτακια και τα ψηνουμε μεχρι να ροδισουν, περιπου 15-20 λεπτα στους 160 βαθμους.
-
3
Μολις ψηθουν τα ραντιζουμε με το ανθονερο.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (3)