Καρυδάτα
Νηστίσιμη εκδοχή...
Λίγα μυστικά ακόμα
Για επικάλυψη βάζω ότι θέλω (τρούφα, κουβερτούρα θα γίνουν τρουφάκια, καριόκες).
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζω το σιρόπι για περίπου 5 λεπτά.
-
2
Ανακατεύω όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ.
-
3
Ρίχνω σιγά σιγά το σιρόπι και ζυμώνω, ίσως να μην χρειαστεί όλο το σιρόπι.
-
4
Πλάθω σε ότι σχήμα θέλω.
-
5
Για επικάλυψη χρησιμοποιώ άχνη ζάχαρη ή τριμμένους ξηρούς καρπούς για να είναι νηστίσιμα.
Σχόλια (6)