Καριόκες νηστίσιμες
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Λιώνουμε στο ζεστό νερό τη βανίλια.
-
2
Σπάζουμε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια. Αλέθουμε τα καρύδια χοντροκομμένα και τα ανακατεύουμε όλα μαζί με το κακάο.
-
3
Τα ζυμώνουμε καλά και τα πλάθουμε σε μακρόστενες βέργες αρκετά χοντρές και τα βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσουν καλά.
-
4
Έπειτα τα κόβουμε σε κομμάτια και τα βουτάμε στην λιωμένη σοκολάτα.
-
5
Τη σοκολάτα την έχουμε λιώσει σε πολύ χαμηλή φωτιά.
-
6
Τα απλώνουμε σε λαδόκολλα και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Μετά τα τυλήγουμε σε αλουμινόχαρτο.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (9)