Καρμπονάρα έτσι απλά
Μία καρμπονάρα μμμμμ τέλεια.
Λίγα μυστικά ακόμα
Το κρεμμύδι δίνει μία πολύ ωραία γλυκιά γεύση, η πιπεριά το άρωμα της. Μπορείτε να βάλετε και κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά. Δοκιμάστε την και δεν θα χάσετε.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μία κατσαρόλα μικρή ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, ψιλοκόβουμε τις πιπεριές, το κρεμμύδι (εγώ το έκοψα στο μούλτι), τις φέτες ζαμπόν και πλένουμε πολύ καλά τα μανιτάρια μας τα σοτάρουμε καλά μαζί με λίγο αλάτι να μαλακώσουν.
-
2
Μόλις μαλακώσουν προσθέστε την κρέμα γάλακτος και αφήστε λίγο να βράσει.
-
3
Σε μία κατσαρόλα βράζετε τα μακαρόνια όπως εσείς ξέρετε.
-
4
Σερβίρουμε με παρμεζάνα ή ότι άλλο τυρί θέλετε εσείς. Καλή σας όρεξη
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (12)