Καρμπονάρα *Golden*
Διαφορετική, τέλεια σε γεύση και δεν θες να τελειώσει ποτέ!!!
Υλικά
-
1/4 γαλοπούλα κομμένο σε μικρά κυβάκια (εγώ χρησιμοποιώ Νίκας)
-
1 τυρί κρέμα με γεύση μπέικον ή σκόρδο (τύπου Φιλαδέλφεια)
-
6 μανιτάρια πορτομπέλο κομμένα σε μικρά φετάκια
-
3 σκελιδες σκόρδο πολτοποιημένες
-
τυρί ρεγκάτο τριμμένο ή τσένταρ για το πασπάλισμα
-
1,5 πακέτο μακαρόνια Νο.5
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Bάζουμε με λίγο λαδάκι ή βούτυρο σε μια κατσαρολίτσα τα αλλαντικά με το σκόρδο και τα μανιτάρια μέχρι να ξανθίνουν και να αρχίσουν να βγάζουν τα υγρά τους.
-
2
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε το τυρί κρέμα και μόλις πάρει βράση αφαιρούμε απ' το μάτι της εστίας μας.
-
3
Βράζουμε τα μακαρόνια μας στον ακριβή χρόνο βρασίματος έτσι ώστε να ψηθούν ''al dente'' και σερβίρουμε με την σάλτσα μας.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (17)