Καρμπονάρα με λιγκουίνι

25 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
κριστινα-κι
κριστινα-κι @cook_8478996

Απίθανη γεύση!!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Μόλις δέσει η κρέμα μας προσθέτουμε το κύβο βοδινού. Αυτό ειναι και το μυστικό της γεύσης.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

5 άτομα
  1. 1 πακέτο λιγκουίνι
  2. 1 κουτί κρέμα γάλακτος (της αρεσκείας σας)
  3. λίγο άνιθο
  4. 1 κύβο βοδινού

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε μία κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το μπέικον, τα μανιτάρια, το πράσο. Αφού μαραθούν καλά προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. Αφήνουμε να βράσει για πέντε λεπτά..

  2. 2

    Κατεβάζουμε απο τη φωτιά.

  3. 3

    Σε μιά κατσαρόλα βάζουμε νερό με λίγο αλάτι και οταν βράσει ρίχνουμε τα λιγκουίνι για 8-9 λεπτά.

  4. 4

    Κατόπιν σουρώνουμε και σερβίρουμε σε ενα πιάτο.

  5. 5

    Ρίχνουμε απο πάνω την σάλτσα μας και πασπαλίζουμε με λίγο τυρί.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

κριστινα-κι
στις

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα