Καρμπονάρα με λιγκουίνι
Απίθανη γεύση!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μόλις δέσει η κρέμα μας προσθέτουμε το κύβο βοδινού. Αυτό ειναι και το μυστικό της γεύσης.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μία κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το μπέικον, τα μανιτάρια, το πράσο. Αφού μαραθούν καλά προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. Αφήνουμε να βράσει για πέντε λεπτά..
-
2
Κατεβάζουμε απο τη φωτιά.
-
3
Σε μιά κατσαρόλα βάζουμε νερό με λίγο αλάτι και οταν βράσει ρίχνουμε τα λιγκουίνι για 8-9 λεπτά.
-
4
Κατόπιν σουρώνουμε και σερβίρουμε σε ενα πιάτο.
-
5
Ρίχνουμε απο πάνω την σάλτσα μας και πασπαλίζουμε με λίγο τυρί.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια