κύρια φωτογραφία συνταγής Καρμπονάρα Μοναδική!!!
μακηςαθ
μακηςαθ @cook_8450527

Αυτη τη συνταγη την πηρα 30 χρονια πριν απο το χωριο ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΙ της Μπολωνιας (Ιταλια)

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

20 Minutes
  1. 250 γραμ προσιουτο σε κυβους
  2. 3 κουταλιες σουπας βουτυρο αγελαδος
  3. 1 ποτηρι κρασι λευκο
  4. 4 αυγα
  5. 2 κ.γ. πιπερι μαυρο
  6. 1/2 μακαρονια
  7. 250 γραμ παρμεζανα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σωταρουμε το προσιουτο στο βουτυρο και ριχνουμε το κρασι. Σε 10 λεπτα το βγαζουμε απ τη φωτια

  2. 2

    Σε ενα μεγαλο μπωλ χτυπαμε τα αυγα, ριχνουμε περιπου ολο το τριμμενο τυρι και το πιπερι και ανακατευουμε καλα να γινει ενας πηχτος χυλος.

  3. 3

    Αφου βρασουμε al dente τα μακαρονια, τα στραγγιζουμε και τα ριχνουμε στο χυλο κανοντας τα ενα μειγμα

  4. 4

    Σερβιρουμε στο πιατο, περιχυνοντας τα με το προσιουτο και το ζωμο του

  5. 5

    Στο τελος προσθετουμε απο πανω παρμεζανα

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (23)

Ginger
Ginger @cook_8449896
Δηλαδή απλώς τα ανακατεύουμε με το μείγμα του αυγού και τα σερβίρουμε; Δεν ψήνεται το αυγό;

Από

μακηςαθ
μακηςαθ @cook_8450527
στις