κύρια φωτογραφία συνταγής Κασερόπιτα αλλιώτικη
tzoulitsa
tzoulitsa @tzoulitsa

Είναι αλλιώτικη, γιατί αντί για φύλλο, βάζουμε βουτυρωμένο ψωμί του τοστ.

Λίγα μυστικά ακόμα

Θέλει να μείνει 10 λεπτά πριν το κόψουμε.Τρώγεται ευχάριστα απο τα παιδιά.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

30 Minutes
1 ταψί φούρνου
  1. 1 μεγάλο πακέτο ψωμί του τόστ (και μερικές φέτες ακόμα)
  2. 1 κιλό κασέρι ξυσμένο στον χοντρό τρίφτη
  3. βούτυρο τύπου Κερκύρας
  4. 750 ml γάλα
  5. πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βουτυρώνουμε ελαφρά τις φέτες του ψωμιού και στρώνουμε.

  2. 2

    Στρώνουμε απο πάνω ένα παχύ στρώμα κασέρι.

  3. 3

    Βάζουμε 2η στρώση ψωμί βουτυρωμένο.

  4. 4

    Στρώνουμε 2η στρώση πλούσια με κασέρι.

  5. 5

    Ανακατεύουμε τα αυγά με το γάλα και περιχύνουμε το ψωμί με το κασέρι ομοιόμορφα.

  6. 6

    Το ψήνετε στους 180 βαθμούς μέχρι να χρυσίσει.

Αντιδράσεις

Σχόλια (9)

efh_dimitris
efh_dimitris @cook_8463481
Μου ακούγετε τέλειο.Θα το φτιάξω οποσδήποτε μεσ΄το σαβ/κο.

Από

tzoulitsa
tzoulitsa @tzoulitsa
στις