Κασερόπιτα αλλιώτικη
Είναι αλλιώτικη, γιατί αντί για φύλλο, βάζουμε βουτυρωμένο ψωμί του τοστ.
Λίγα μυστικά ακόμα
Θέλει να μείνει 10 λεπτά πριν το κόψουμε.Τρώγεται ευχάριστα απο τα παιδιά.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βουτυρώνουμε ελαφρά τις φέτες του ψωμιού και στρώνουμε.
-
2
Στρώνουμε απο πάνω ένα παχύ στρώμα κασέρι.
-
3
Βάζουμε 2η στρώση ψωμί βουτυρωμένο.
-
4
Στρώνουμε 2η στρώση πλούσια με κασέρι.
-
5
Ανακατεύουμε τα αυγά με το γάλα και περιχύνουμε το ψωμί με το κασέρι ομοιόμορφα.
-
6
Το ψήνετε στους 180 βαθμούς μέχρι να χρυσίσει.
Σχόλια (9)