κύρια φωτογραφία συνταγής Κασερόπιτα με φύλλο κανταΐφι
renatse
renatse @cook_8462878
,

Πανεύκολη και γρήγορη πιτούλα!! Μη διστάσετε να τη δοκιμάσετε!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε να προσθέσουμε ζαμπόν ή μπέικον ή άλλα είδη τυριών.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

45 Minutes
  1. 400 γρ. φύλλο κανταΐφι
  2. 400 γρ. κασέρι τριμμένο
  3. 200 γρ. ρεγκάτο τριμμένο
  4. 250 γρ. βούτυρο αγελάδος
  5. 1/2 λίτρο φρέσκο γάλα
  6. λίγο δυόσμο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βουτυρώνουμε το πυρέξ.

  2. 2

    Ανοίγουμε το μισό φύλλο ώστε να απλωθεί στο πυρέξ.

  3. 3

    Ανακατεύουμε τα τυρία και τον δύοσμο.

  4. 4

    Ρίχνουμε τα 2/3 των τυρίων με τον δυόσμο και καλύπτουμε με το υπόλοιπο φύλλο.

  5. 5

    Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα τυρία από πάνω.

  6. 6

    Ζεσταίνουμε το βούτυρο και περιχύνουμε την πίτα. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και τα ρίχνουμε πάνω στην πίτα.

  7. 7

    Ψήνουμε στους 180 μέχρι να ροδίσει (περίπου 45 λεπτά).

Αντιδράσεις

Από

renatse
renatse @cook_8462878
στις
,