Κασερόπιτα χωρίς φύλλο
Υλικά
-
400 γραμμ. κασέρι τριμμένο
-
150 γραμμ. γραβιέρα τριμμένη
-
400 γραμμ. γιαούρτι, με 2% λιπαρά
-
150 γραμμ. αλεύρι
-
3 αυγά μεσαίου μεγέθους
-
αλάτι
-
πιπέρι
-
1/2 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε τα τυριά και το γιαούρτι. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά.
-
2
Προσθέτουμε το αλεύρι και τα αυγά χτυπημένα και ανακατεύουμε.
-
3
Ρίχνουμε το μοσχοκάρυδο και ανακατεύουμε για λίγο ακόμα.
-
4
Βάζουμε την πίτα στο ταψί.
-
5
Την ψήνουμε για 45-50′ περίπου στους 180 βαθμούς, μέχρι να ροδίσει καλά και την αφήνουμε λίγο να κρυώσει προτού την κόψουμε.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια