κύρια φωτογραφία συνταγής Κασερόπιτα χωρίς φύλλο

Κασερόπιτα χωρίς φύλλο

12 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 400 γραμμ. κασέρι τριμμένο
  2. 150 γραμμ. γραβιέρα τριμμένη
  3. 400 γραμμ. γιαούρτι, με 2% λιπαρά
  4. 150 γραμμ. αλεύρι
  5. 3 αυγά μεσαίου μεγέθους
  6. αλάτι
  7. πιπέρι
  8. 1/2 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε τα τυριά και το γιαούρτι. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά.

  2. 2

    Προσθέτουμε το αλεύρι και τα αυγά χτυπημένα και ανακατεύουμε.

  3. 3

    Ρίχνουμε το μοσχοκάρυδο και ανακατεύουμε για λίγο ακόμα.

  4. 4

    Βάζουμε την πίτα στο ταψί.

  5. 5

    Την ψήνουμε για 45-50′ περίπου στους 180 βαθμούς, μέχρι να ροδίσει καλά και την αφήνουμε λίγο να κρυώσει προτού την κόψουμε.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

spyrid
spyrid @spyrid
στις
,Ellada