Κασεροπιτάκια
Εύκολα και γρήγορα κασεροπιτάκια,
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν η ζύμη κολλάει στα χέρια προσθέστε λίγο αλεύρι αλλά γενικά γίνεται σφιχτή ζύμη.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύω το αλεύρι, το μπέικιν και το αλάτι.
-
2
Προσθέτω το τυρί, το γάλα και το αυγό και αφού ζυμώσω μέχρι να ομογενοποιηθούν.
-
3
Προσθέτω και το τριμμένο κασεράκι.
-
4
Ζυμώνω να ενωθούν και προσθέτω πάπρικα, πιπέρι και ρίγανη όσο μας αρέσει.
-
5
Έπειτα πλάθω σαν κεφτεδάκια και βάζω στο ταψί σε λαδόκολλα.
-
6
Ψήνω στους 190 βαθμούς για 15 με 20 λεπτά.
Σχόλια (2)