Καταΐφι αλά κρεμ
Ξετρελένει μικρόυς και μεγάλους.
Λίγα μυστικά ακόμα
Τρώγεται και μετα απο αρκετές μέρες αφού ζεσταθεί 2 λεπτά στον φούρνο μικροκυμμάτων...Αν τα υλικά σας φένονται πολλά, ελλατώστε τα. Αυτοσχεδιαστε και βάλτε ό,τι σας αρέσει.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τσιγαρίζουμε μανιτάρια και μπέικον στο λαδάκι.
-
2
Σε ένα μπόλ ανακατεύουμε τα τυριά και βάζουμε και τα υλικά που τσιγαρίσαμε χωρίς το λάδι και το πιπεράκι..
-
3
Σε ενα αντικολλητικό ταψί το οποίο έχουμε λαδώσει βάζουμε το μισό καταιφι, έπειτα βάζουμε το μείγμα μας και μετά σκεπάζουμε με το υπόλοιπο καταιφι.
-
4
Χτυπάμε για λιγο με σύρμα τα αυγα, την κρέμα γάλακτος, το γάλα και λίγο πιπεράκι και έπειτα περιχυνουμε το καταίφι.
-
5
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο μέχρι να ροδίσει.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (7)