Καταΐφι αλμυρό
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χωριζω το καταιφι σε μικρα κομματια. Γινονται περιπου 30 κομματια. Βουτυρωνω ενα ταψι.
-
2
Τριβω τα τυρια και κοβω το ζαμπον με το μπεικον σε κομματακια και τα ανακατευω ολα μαζι.
-
3
Παιρνω λιγο μειγμα απο τα τυρια και το τυλιγω με το καταιφι.
-
4
Αφου τελειωσει ολο το μειγμα και το καταιφι, ριχνω απο πανω απο καθε κομματι καυτο βουτυρο απο μια κουταλια.
-
5
Σε αυτο το σταδιο το φυλαμε σκεπασμενο με μεμβρανη στο φυγειο.
-
6
Την αλλη μερα 2 ωρες πριν το ψησουμε χτυπαμε τα αυγα, το γαλα και την κρεμα και τα ριχνουμε απο πανω.
-
7
Το ψηνουμε μιση ωρα σε μετριο φουρνο.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (4)