κύρια φωτογραφία συνταγής Κατσικάκι λεμονάτο του έρωτα
Λενάκι!
Λενάκι! @cook_8451179

Ονομάζεται του έρωτα γιατί είναι μια συνταγή που προέρχεται από ρομαντική έμπνευση!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή είναι από το greekmasa.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

60 Minutes
  1. 1 1/2 κ. Κατσικάκι χεράκι
  2. 1 πακέτο μακαρόνια
  3. 1 κουταλιά λάδι
  4. το χυμό από 2 – 3 λεμόνια
  5. λίγο σκόρδο
  6. 1 κουταλιά μουστάρδα
  7. ρίγανη
  8. αλάτι και πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πλένουμε το κρέας, το βάζουμε σε γάστρα, το αλατοπιπερώνουμε το πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και το περιλούζουμε με το λάδι και το χυμό του λεμονιού.

  2. 2

    Προσθέτουμε 1 φλιτζάνι νερό ανακατεμένο με τη μουστάρδα.

  3. 3

    Σε μέτριο φούρνο το αφήνουμε μέχρι να ψηθεί καλά 2 ώρες περίπου.

  4. 4

    Μόλις ψηθεί το κατσικάκι βγάζουμε τα κομμάτια από την γάστρα, προσθέτουμε τα μακαρόνια και το απαραίτητο νερό λίγο λίγο ανακατεύοντας τακτικά για να μην κολλήσουν και να πιούν το νερό τους (όπως στο γιουβέτσι)

  5. 5

    Μόλις γίνουν τα μακαρόνια ρίχνουμε πάλι τα κομμάτια το κρέας μέσα και σερβίρουμε ζεστό.

Αντιδράσεις

Σχόλια (7)

βανια
βανια @cook_8454615
Ενα ειναι το σίγουρο αυτη η συνταγη ειναι πολυ νοστιμη εγω την εκανα απο παλια ειναι το αγαπημενο φαι του αντρα μου την εφτοιαχνε η πεθερα μου με τη μονη διαφορα οτι δεν βαζει μουστάρδα και το εβαζε σε κανονικο ταψι και οχι σε γαστρα .Οπως και να εχει ειναι τελεια.

Από

Λενάκι!
Λενάκι! @cook_8451179
στις