Κατσικάκι στη λαδόκολλα
Απλο, απλουστατο μαγειρεμα κι ομως τοσο νοστιμο....
Λίγα μυστικά ακόμα
Καμμια φορα γεμιζω την κοιλια του με πατατακια κι αλλες με τυρια. Και τα δυο ειναι εξοχα.
Υλικά
-
1 ολοκληρο κατσικακι
-
6-7 σκελιδες σκορδο
-
μουσταρδα
-
αλατι
-
πιπερι
-
ριγανη
-
βουτυρο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κανουμε τρυπες με το μαχαιρι μας σε ολο το κατσικακι και τοποθετουμε απο μιση σκελιδα σκορδο.
-
2
Αλειφουμε το κατσικακι με την μουσταρδα και το βουτυρο.
-
3
Αλατοπιπερωνουμε και ριχνουμε και την ριγανη.
-
4
Το λυγιζουμε ωστε να σχηματιζει κυκλο και το τυλιγουμε πολυ καλα σε λαδοκολλες, γυρω στις 3-4 φορες.
-
5
Τοποθετουμε στο ταψι και το βαζουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 250 βαθμους για 1/2 της ωρας.
-
6
Χαμηλωνουμε την θερμοκρασια στους 150 βαθμους και ψηνουμε για 4-5 ωρες.
-
7
Αν ο φουρνος ειναι πολυ δυνατος χαμηλωστε στους 100 βαθμους για να σιγοψηθει.
Σχόλια (29)
Ακομα μπορει να γεμιστει ,με τα συκωτακια του ρυζι κουκουναρι σταφιδες κλπ.