κύρια φωτογραφία συνταγής Κατσικίσιο μπουτάκι μπύρας
τσιγαρο
τσιγαρο @cook_8449085
Κοιλη Γη

Λουκουμι βγηκε, ιδανικο για μακαροναδες και πιλαφι

Λίγα μυστικά ακόμα

Θελει αρκετο αλατι- περιπου 3-4 πρεζες 

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

1-2 ατομα
  1. 1 μπουτακι κατσικισιο ολοκληρο
  2. 1 κρεμμυδι ψιλοκομμενο
  3. 1 σκελιδα σκορδο ψιλοκομμενη
  4. 1 κουτακι μπυρας μεγαλο
  5. 2 κονσερβες ψιλοκομμενο ντοματακι
  6. 2 φυλλα δαφνης
  7. 2-3 γαρυφαλλα
  8. αλατι πιπερι
  9. 1/2 κουταλακι ζαχαρη
  10. ελαιολαδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε λιγο λαδι τσιγαριζουμε το μπουτακι, το αφαιρουμε, προσθετουμε στο καυτο λαδι το κρεμμυδι και το σκορδο (ψιλοκομμενα) ελαχιστα να σκουρινουν.

  2. 2

    Σε μια κατσαρολα τοποθετουμε το μπουτακι ριχνοντας ενα κουτι μπυρας μεγαλο, καθως και τα τσιγαρισμενα κρεμμυδι/σκορδο μαζι με το λαδι.

  3. 3

    Αφηνουμε να παρει μια βράση και απο τις 2 μεριες, ριχνουμε τις 2 κονσερβες κονκασε, τα δαφνοφυλλα, τα γαρυφαλλα, αλατι/πιπερι καθως και τη ζαχαρη.

  4. 4

    Χαμηλωνουμε τη φωτια, σκεπαζουμε, και αφηνουμε να σιγοβρασει για 2 ωρες περιπου

Αντιδράσεις

Σχόλια (5)

μικρή πίπη
μικρή πίπη @cook_8450943
ερώτηση : σε τί κατσαρόλα θα βάλω το μπούτι ? Αν το κόψω το κρεατάκι σε μερίδες πόσο θα καταστρέψω τη συνταγή ?

Από

τσιγαρο
τσιγαρο @cook_8449085
στις
Κοιλη Γη
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img10.imageshack.us/img10/338/nhjhyusr4.jpg[/IMG][/URL]
Δες περισσότερα