stg
stg @cook_8492721

Παρέα στο σπίτι και στο ψυγείο τίποτα άξιο αναφοράς; Μην αγχώνεστε... Θα χρειαστείτε ένα βαθουλό πιατάκι (κομπόστας) και ψωμί ή παξιμάδια! Και μια συμβουλή... Το λαδάκι με ρέγουλα γιατί αν σας δουν large θα το εξαφανίσουν σε χρόνο Ντε τε!!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Το γυάλινο μπουκάλι μπορεί άνετα να είναι και γυάλινο βάζο. Το λάδι μας μετά από τον χρόνο αναμονής θα έχει μια γλυκιά αψάδα (δεν θα είναι όπως το ταμπάσκο). Όσο περνά ο καιρός όμως θα γίνεται ακόμα πιο "διαολεμένη" η αψάδα του. Τέλειο συνοδευτικό για ποτό, και ταιριάζει με ψωμάκι ή παξιμάδια. Μπορεί επίσης να μπει στο φαγητό μας στην θέση του μαύρου πιπεριού.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

1 λίτρο
  1. 20-30 Πιπερίτσες καυτερές (τσούσκες)
  2. 1 λίτρο ελαιόλαδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πλένουμε τις πιπερίτσες μας και τις βάζουμε πάνω σε μια πετσέτα να στεγνώσουν.

  2. 2

    Τις ρίχνουμε μια - μια (άψητες - ωμές) σε ένα γυάλινο μπουκάλι με πώμα που σφραγίζει καλά.

  3. 3

    Γεμίζουμε το μπουκάλι με ελαιόλαδο και το κλείνουμε.

  4. 4

    Το φυλάμε σε μέρος δροσερό (όχι ψυγείο) και σκιερό για ένα με ενάμιση μήνα φροντίζοντας να το ανακινούμε τακτικά (κάθε 3 - 4 μέρες είναι ιδανικό).

  5. 5

    Το καυτερό μας λάδι είναι έτοιμο!

Αντιδράσεις

Σχόλια (2)

ΝΙΚΟΛ
ΝΙΚΟΛ @cook_8451771
το φιαχνω καθε χρονο και χρησιμοποιω και το λαδι και τις πιπεριες κατα περιπτωση τελειο!

Από

stg
stg @cook_8492721
στις

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα