Καζάν ντιπί
Λίγα μυστικά ακόμα
Εμείς, επειδή δεν βρίσκουμε ρυζάλευρο, αλέθουμε ρύζι στο μπλέντερ, είναι το ίδιο. Επίσης, αν δεν κάνω λάθος, κανονικά η λωρίδα γλυκού που θα κόψουμε πρέπει, βγάζοντάς την απ'το ταψί, να τυλιχτεί σε ρολό.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύουμε το γάλα, το ρυζάλευρο και την ζάχαρη και βάζουμε σε χαμηλή φωτιά ώσπου να γίνει μια κρέμα σφιχτή.
-
2
Αλείφουμε το ταψί με το βούτυρο και ρίχνουμε από πάνω την άχνη.
-
3
Ρίχνουμε την κρέμα και την στρώνουμε με ένα κουτάλι.
-
4
Βάζουμε το ταψί στη φωτιά. Αφήνουμε μέχρι να καεί η ζάχαρη σιγά-σιγά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει για περίπου 20'.
-
5
Κόβουμε σε λωρίδες και σερβίρουμε.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (43)