Κεφτεδάκια "τυρένια" κοκκινιστά
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να σερβίρετε τα κεφτεδάκια σας και με φρεσκοτριμμένο τυρί. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά είδη κρέατος στον κιμά σας.
Υλικά
-
1 Κnorr σάλτσα για ζυμαρικά Bolognese
-
500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
-
3 κουτ. της σούπας παρμεζάνα ή πεκορίνο ή γραβιέρα
-
λίγη μοτσαρέλα κομμένη σε μικρά κομματάκια
-
1 χούφτα φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
-
1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
-
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
-
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-
2 κουταλιές της σούπας Βιτάμ Culinesse
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύετε τον κιμά με τα δύο είδη τυριών (μοτσαρέλα και παρμεζάνα ή πεκορίνο ή γραβιέρα).
-
2
Προσθέτετε το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τον μαϊντανό.
-
3
Ανακατεύετε πολύ καλά.
-
4
Προσθέτετε λίγο νερό αν χρειάζεται.
-
5
Στη συνέχεια, πλάθετε τα κεφτεδάκια σας.
-
6
Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζετε το σκόρδο σας με το Βιτάμ Culinesse.
-
7
Όταν πάρει χρώμα το σκόρδο το αφαιρείτε από το τηγάνι και αρχίζετε να τηγανίζετε τα κεφτεδάκια σας.
-
8
Σε μια κατσαρόλα, προσθέτετε το περιεχόμενο του φακέλου της σάλτσας για ζυμαρικά Bologneseκαι 300ml νερό, ανακατεύετε και αφήνετε να πάρει μία βράση.
-
9
Προσθέτετε τα τηγανισμένα κεφτεδάκια στη σάλτσα, χαμηλώνετε τη φωτιά και σιγοβράζετε για 15 λεπτά.
-
10
Τα σερβίρετε με μακαρόνια ή ρύζι, πασπαλίζοντάς τα με φρεσκοκομμένο βασιλικό.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια