Κεφτεδάκια "τυρένια" κοκκινιστά

13 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
knorr
knorr @cook_8501103
,

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε να σερβίρετε τα κεφτεδάκια σας και με φρεσκοτριμμένο τυρί. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά είδη κρέατος στον κιμά σας.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 1 Κnorr σάλτσα για ζυμαρικά Bolognese
  2. 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
  3. 3 κουτ. της σούπας παρμεζάνα ή πεκορίνο ή γραβιέρα
  4. λίγη μοτσαρέλα κομμένη σε μικρά κομματάκια
  5. 1 χούφτα φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
  6. 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
  7. 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  8. φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  9. 2 κουταλιές της σούπας Βιτάμ Culinesse

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανακατεύετε τον κιμά με τα δύο είδη τυριών (μοτσαρέλα και παρμεζάνα ή πεκορίνο ή γραβιέρα).

  2. 2

    Προσθέτετε το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τον μαϊντανό.

  3. 3

    Ανακατεύετε πολύ καλά.

  4. 4

    Προσθέτετε λίγο νερό αν χρειάζεται.

  5. 5

    Στη συνέχεια, πλάθετε τα κεφτεδάκια σας.

  6. 6

    Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζετε το σκόρδο σας με το Βιτάμ Culinesse.

  7. 7

    Όταν πάρει χρώμα το σκόρδο το αφαιρείτε από το τηγάνι και αρχίζετε να τηγανίζετε τα κεφτεδάκια σας.

  8. 8

    Σε μια κατσαρόλα, προσθέτετε το περιεχόμενο του φακέλου της σάλτσας για ζυμαρικά Bologneseκαι 300ml νερό, ανακατεύετε και αφήνετε να πάρει μία βράση.

  9. 9

    Προσθέτετε τα τηγανισμένα κεφτεδάκια στη σάλτσα, χαμηλώνετε τη φωτιά και σιγοβράζετε για 15 λεπτά.

  10. 10

    Τα σερβίρετε με μακαρόνια ή ρύζι, πασπαλίζοντάς τα με φρεσκοκομμένο βασιλικό.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

knorr
knorr @cook_8501103
στις
,
Πάθος για γεύση!
Δες περισσότερα