Κεφτεδάκια... αυγού!
Λίγα μυστικά ακόμα
Σερβίρετέ τα με σάλτσα ντομάτας.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάλτε τους κρόκους σε ένα μπωλ και ανακατέψτε με το τυρί, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και μια πρέζα αλάτι και πιπέρι, έως ότου δημιουργηθεί μια κρέμα.
-
2
Αφήστε την κρέμα να ξεκουραστεί και εντωμεταξύ χτυπήστε τα ασπράδια σε μαρέγκα.
-
3
Προσθέστε στα ασπράδια τη γαλέτα και αφού ανακατέψετε καλά, ενώστε αυτό το μείγμα με την κρέμα.
-
4
Ζεστάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι και ρίξτε το μείγμα κουταλιά-κουταλιά, φροντίζοντας κάθε κομμάτι να τηγανιστεί και από τις δύο πλευρές.
-
5
Στραγγίξτε τα κεφτεδάκια.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)