κύρια φωτογραφία συνταγής Κεφτεδάκια... αυγού!
tjo
tjo @cook_8483520
,Ελλάδα

Λίγα μυστικά ακόμα

Σερβίρετέ τα με σάλτσα ντομάτας.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 40 γρ. τυρί παρμεζάνα
  2. 60 γρ. σάλτσα ντομάτας
  3. 40 γρ. γαλέτα
  4. ψιλοκομμένος μαϊντανός
  5. αλάτι
  6. πιπέρι
  7. 4 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάλτε τους κρόκους σε ένα μπωλ και ανακατέψτε με το τυρί, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και μια πρέζα αλάτι και πιπέρι, έως ότου δημιουργηθεί μια κρέμα.

  2. 2

    Αφήστε την κρέμα να ξεκουραστεί και εντωμεταξύ χτυπήστε τα ασπράδια σε μαρέγκα.

  3. 3

    Προσθέστε στα ασπράδια τη γαλέτα και αφού ανακατέψετε καλά, ενώστε αυτό το μείγμα με την κρέμα.

  4. 4

    Ζεστάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι και ρίξτε το μείγμα κουταλιά-κουταλιά, φροντίζοντας κάθε κομμάτι να τηγανιστεί και από τις δύο πλευρές.

  5. 5

    Στραγγίξτε τα κεφτεδάκια.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (2)

κατερινα32
κατερινα32 @cook_8479378
Μπορούμε να τα ψήσουμε αντι για να τηγανίσουμε;

Από

tjo
tjo @cook_8483520
στις
,Ελλάδα