Κεφτεδάκια φασολιών σε αραβική πίτα
Μια συνταγή για όσους νηστεύουν, αλλά και για να μην πετάξουμε τα φασόλια που περίσσεψαν απο την προηγούμενη μέρα. Επίσης μια καλή ιδέα για το μαγείρεμα των οσπρίων το καλοκαίρι
Λίγα μυστικά ακόμα
Σερβίρουμε σε αραβικές πίτες με γιαούρτι και φέτες ντομάτας. Είναι εξίσου νόστιμο ζεστό ή κρύο.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Λιώνουμε τα φασόλια στο μούλτι, προσθέτοντας και λίγο από το ζουμάκι τους.
-
2
Προσθέτουμε το κρεμμύδι.
-
3
Ανακατεύουμε με τη σόδα και το αλεύρι μέχρι το μείγμα να γίνει πηχτό.
-
4
Βάζουμε αλάτι, πιπέρι και κύμινο.
-
5
Αφήνουμε το μείγμα να ξεκουραστεί για 1 ώρα.
-
6
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια