Κεφτεδάκια Φούρνου

Bαθμολογία: 4.7143
       
 
56 ψήφοι
SUMMER, 11.03.09

Περιγραφή

Κεφτεδάκια φούρνου με σάλτσα ντομάτας και βασιλικού. Ένα υπέροχο φαγητό, εύκολο και γρήγορο. Μία υπέροχη συνταγή του Ηλία Μαμαλάκη.
Κεφτεδάκια Φούρνου
photo: dcroula

Συνταγή από:

SUMMER

3 Συνταγές
0 Φωτογραφίες
Unfollow

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
  • 100 γραμ. κρεμμύδια, λιωμένα στο μίξερ
  • 1 φλυτζάνι γαλέτα
  • 1 φλυτζανάκι ελαιόλαδο
  • 1 φλυτζάνι τριμμένο κεφαλοτύρι (μερικές φορές βάζω και γραβιέρα)
  • 1 κουταλιά ντοματοπελτέ
  • αλάτι
  • πιπέρι

 

Για τη σάλτσα:

  • 2 ποτήρια ψιλοκομμένη ντομάτα
  • 2 κουταλιές ντοματοπελτέ
  • λίγο βασιλικό φρέσκο, κατα προτίμηση ψιλοκομμένο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 φλιτζάνι ψιλοτριμμένο κεφαλοτύρι
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Κιμάδες , Με κρεατικά
Μέθοδος: Φούρνου
Διατροφή: Χωρίς γλουτένη
Δυσκολία: Με φωτο , Εύκολο
Περιέχει: Τυριά , Ντομάτες
Σερβίρει: 6 άτομα
Κόστος:
(1 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(1 ψήφοι)
Προετοιμασία: 60' (1 ψήφοι)
Mαγείρεμα: 60' (1 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

Βήμα 1
1) Πλάθετε όλα τα υλικά των κεφτέδων μέσα σ'ένα μεγάλο μπόλ και τα αφήνετε για 1 ώρα στο ψυγείο. Στη συνέχεια, πλάθετε στρόγγυλα κεφτεδάκια και τα τοποθετείτε μέσα σε ένα ταψί.
Βήμα 2
2) Διαλύετε τον πελτέ σε μισό ποτήρι νερό και περιχύνετε τους κεφτέδες. Προσθέτετε την ψιλοκομμένη ντομάτα και το λάδι και πασπαλίζετε με τα φυλλαράκια βασιλικού. Αλατοπιπερώνετε και τέλος πασπαλίζετε με το κεφαλοτύρι.
Βήμα 3
3) Φουρνίζετε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα περίπου, ώσπου να σχηματιστεί κρούστα πάνω στους κεφτέδες.

Λίγα μυστικά ακόμα

Προσέξτε το αλάτι, διότι το φαγητό έχει μπόλικο τυρί μέσα και μπορεί να σας βγεί αλμυρό. Συνοδεύεται υπέροχα με πουρέ πατάτας ή ρύζι πιλάφι.

Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Διατροφή χωρίς γλουτένη

Για να γίνει η συνταγή ασφαλής για αυτούς που ακολουθούν διατροφή χωρίς γλουτένη κάντε τα εξής:

  • χρησιμοποιήστε γαλέτα χωρίς γλουτένη,
  • ελέγξτε τον τοματοπελτέ και το κεφαλοτύρι.

Σχετικές συνταγές

Μικρασιάτικα κεφτεδάκια Μικρασιάτικα κεφτεδάκια
3
       
       
(1)
Κεφτεδάκια αφράτα Κεφτεδάκια αφράτα
4.4444
       
       
(9)
Κεφτεδάκια με χυλοπίτες Κεφτεδάκια με χυλοπίτες
4.8
       
       
(5)

    75 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από Giannis_Ice, 16-3-09  
    Νόστιμα φαίνονται, και αλμυρά, όπως μου αρέσουν.
    Μπορώ να τα αφήσω παραπάνω στο ψυγείο; Να τα πλάσω π.χ. το πρωι και αν τα μαγειρέψω το βράδυ;
    Επίσης, το μίγμα διατηρείται στην κατάψυξη;
    #
    Σχόλιο από SUMMER, 16-3-09  
    Giannis_Ice, φυσικά και μπορείς να τα ετοιμάσεις από το πρωϊ και να τα μαγειρέψεις το βράδυ! Όσον αφορά τώρα την κατάψυξη, ,πορείς να το βάλεις μιας και δεν έχει αυγό, όμως θα σου πρότεινα γενικά τους κιμάδες να μην τους βάζεις στη κατάψυξη...
    #
    Σχόλιο από mikro_thiriaki, 10-4-09  
    #
    Σχόλιο από silver, 19-1-10  
    Την έκανα σήμερα ήταν υπέροχο.Εγω βέβαια έβαλα φέτα και στον κιμά πρόσθεσα λιγάκι σκόρδο για να καταλάβεις πόσο μας άρεσε θα σου πω οτι η κόρη μου ζήτησε να το φτιάχνω κάθε μέρα!!!!
    #
    Σχόλιο από mele, 10-2-10  
    Μιλάμε για το απίστευτο φαγητό παιδιά!!!!!!! Επαθα πλάκα, πανεύκολο αλλά και ακόμα περισσότερο γευστικότατο!!!! Εγώ δεν έβαλα βασιλικό και έβαλα από πάνω γέτες πιπεριάς πράσινης και ρίγανη, κι εκτός κεφαλοτυριού έβαλα και ένα άλλο σκληρό τυρί τριμμένο...Απίστευτο φαγητάκι! 5 πιρούνια επάξια! Ευχαριστούμε που την ανέβασες!!!
    #
    Σχόλιο από liaki7, 28-3-10  
    Πολυ νοστιμα! Η κορη μου και ο αντρας μου τους εδωσε και καταλαβαν.. μονο εκανα μερικες ψιλοαλλαγουλες γιατι δεν ειχα μερικα υλικα.. εβαλα φετα αντι για κεφαλοτυρι και φρυγανια αντι για γαλετα. Αλλη μια συνταγη στο menu μου!
    #
    Σχόλιο από sophie24, 9-4-10  
    #
    Σχόλιο από Marisa78, 15-4-10  
    σουπερ!
    #
    Σχόλιο από mitsaki, 8-5-10  
    Έγιναν πάρα πολύ ωραία.Δεν έχουν καθόλου αυγά είναι και φούρνου και όμως γίνονται τέλεια, νόστιμα και καθόλου σκληρά.Θέλει όντως πολύ προσοχή το τυρί γιατί έχει αρκετό και μπορεί εύκολα να βγει αλμυρό.Βάζω 4 πιρουνάκια γιατί η σάλτσα βγαίνει λίγη και ιδίως αν τα συνοδεύσει κανείς με ρύζι δεν φτάνει να ρίξει κανείς και πάνω από το ρύζι λίγη σάλτσα.Εγώ έκανα και άλλη σάλτσα χωριστά μετά.Ευχαριστούμε
    #
    Σχόλιο από dcroula, 16-5-10  
    Έγιναν πεντανόστιμα. Έβαλα και μπόλικη σάλτσα για να ρίξω πάνω απο το ρύζι μου.
    Αντί για κεφαλοτύρι, έριξα φέτα, η οποία απογείωσε στην κυριολεξία την σάλτσα.
    Σ'ευχαριστώ.
    #
    Σχόλιο από ANGOLINA, 23-5-10  
    Ξετρελάθηκα με τη συνταγή , εύκολη και πεντανόστιμη. Την επόμενη θα χρησιμοποιήσω και εγώ φέτα πρέπει να ναι όνειρο.
    #
    Σχόλιο από SUMMER, 24-5-10  
    Χαιρομαι που σας άρεσε η συνταγούλα μου! dcroula τι ωραία φώτο! Δεν το έχω δοκιμάσει με φέτα αλλα φαίνεται πολύ ωραίο, σίγουρα θα το δοκιμάσω!
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 25-5-10  
    Υπέροχο φαγητό!!!!Δεν είχα κεφαλοτύρι και έβαλα φέτα,έγινε όμως τέλειο.
    #
    Σχόλιο από pan1975, 10-7-10  
    Πάρα πολύ γευστικά! Τα έκανα σε τραπέζι- μπουφέ (για να αποφύγω το τηγάνισμα) και άρεσαν πολύ. Μόνο για το χρόνο ψησίματος έχω να πω ότι χρειάστηκα λίγο παραπάνω από 1 ώρα. Μπράβο στο Μαμαλάκη!
    #
    Σχόλιο από mitsoulis, 24-8-10  
    Τον τελευταίο καιρό αντικαθιστώ τη φρυγανιά/γαλέτα ή το ψωμί με νιφάδες βρώμης με πολύ γευστικό αποτέλεσμα
    #
    Σχόλιο από Ginger, 23-9-10  
    Πεντανόστιμο φαγάκι και πολύ εύκολο! Δεν είχα κεφαλοτύρι κι έβαλα γραβιέρα Κρήτης. Θα το φτιάχνω συχνότατα!
    #
    Σχόλιο από SUMMER, 24-9-10  
    Χαίρομαι που σας αρέσει, είναι από τις αγαπημένες μας συνταγές οικογενειακώς!!!
    #
    Σχόλιο από emmanef, 30-9-10  
    Τα μαγείρεψα χτες και βγήκαν πολύ ωραία αν και δεν είχα και τα καλύτερα τυριά. Θα την ξαναδοκιμάσω σίγουρα, αλλά θα ήθελα μια διευκρίνηση. Το φλιτζάνι λάδι το βάζουμε στον κιμά ή στη σάλτσα; Γιατί στα συστατικά της σάλτσας δεν αναφέρεται, αλλά υπάρχει στην εκτέλεση.
    #
    Σχόλιο από SUMMER, 30-9-10  
    emmanef το λαδάκι το ρίχνουμε πάνω από το φαγάκι πριν τα τυριά. Αν και εγώ αρκετές φορές το μοιράζω λίγο στον κιμά και το υπόλοιπο από πάνω όπως ανφέρεται στην εκτέλεση. Πάντως όπως και να το κάνεις γίνεται πεντανόστιμο! Καλές μαγειρικές να έχουμε!
    #
    Σχόλιο από adi, 14-10-10  
    πολυ καλη συνταγη. θα γινει το αγαπημενο μας πιατο. για συνοδευτικο εβρασα κους κους.
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>

    56 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από mikro_thiriaki, 10-4-09  
    #
    Σχόλιο από sophie24, 9-4-10  
    #
    Σχόλιο από Marisa78, 15-4-10  
    σουπερ!
    #
    Σχόλιο από mitsaki, 8-5-10  
    Έγιναν πάρα πολύ ωραία.Δεν έχουν καθόλου αυγά είναι και φούρνου και όμως γίνονται τέλεια, νόστιμα και καθόλου σκληρά.Θέλει όντως πολύ προσοχή το τυρί γιατί έχει αρκετό και μπορεί εύκολα να βγει αλμυρό.Βάζω 4 πιρουνάκια γιατί η σάλτσα βγαίνει λίγη και ιδίως αν τα συνοδεύσει κανείς με ρύζι δεν φτάνει να ρίξει κανείς και πάνω από το ρύζι λίγη σάλτσα.Εγώ έκανα και άλλη σάλτσα χωριστά μετά.Ευχαριστούμε
    #
    Σχόλιο από ANGOLINA, 23-5-10  
    Ξετρελάθηκα με τη συνταγή , εύκολη και πεντανόστιμη. Την επόμενη θα χρησιμοποιήσω και εγώ φέτα πρέπει να ναι όνειρο.
    #
    Σχόλιο από SUMMER, 24-5-10  
    Χαιρομαι που σας άρεσε η συνταγούλα μου! dcroula τι ωραία φώτο! Δεν το έχω δοκιμάσει με φέτα αλλα φαίνεται πολύ ωραίο, σίγουρα θα το δοκιμάσω!
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 25-5-10  
    Υπέροχο φαγητό!!!!Δεν είχα κεφαλοτύρι και έβαλα φέτα,έγινε όμως τέλειο.
    #
    Σχόλιο από pan1975, 10-7-10  
    Πάρα πολύ γευστικά! Τα έκανα σε τραπέζι- μπουφέ (για να αποφύγω το τηγάνισμα) και άρεσαν πολύ. Μόνο για το χρόνο ψησίματος έχω να πω ότι χρειάστηκα λίγο παραπάνω από 1 ώρα. Μπράβο στο Μαμαλάκη!
    #
    Σχόλιο από Ginger, 23-9-10  
    Πεντανόστιμο φαγάκι και πολύ εύκολο! Δεν είχα κεφαλοτύρι κι έβαλα γραβιέρα Κρήτης. Θα το φτιάχνω συχνότατα!
    #
    Σχόλιο από SUMMER, 24-9-10  
    Χαίρομαι που σας αρέσει, είναι από τις αγαπημένες μας συνταγές οικογενειακώς!!!
    #
    Σχόλιο από SUMMER, 30-9-10  
    emmanef το λαδάκι το ρίχνουμε πάνω από το φαγάκι πριν τα τυριά. Αν και εγώ αρκετές φορές το μοιράζω λίγο στον κιμά και το υπόλοιπο από πάνω όπως ανφέρεται στην εκτέλεση. Πάντως όπως και να το κάνεις γίνεται πεντανόστιμο! Καλές μαγειρικές να έχουμε!
    #
    Σχόλιο από adi, 14-10-10  
    πολυ καλη συνταγη. θα γινει το αγαπημενο μας πιατο. για συνοδευτικο εβρασα κους κους.
    #
    Σχόλιο από Ρηνιώ, 31-10-10  
    Τα έφτιαξα σήμερα χωρίς να έχω δει τη συνταγή, απλά επειδή ήθελα σουτζουκάκια και δεν είχα όρεξη να ετοιμάσω χωριστά τη σάλτσα! Δεν ήξερα για το τυρί και δεν έβαλα, επίσης στον κιμά έβαλα και κύμινο! Τη σαλτσούλα την άκανα με κονκασέ, βασιλικό και λαδάκι. Έγιναν νοστιμότατα! Τα συνοδεύσαμε με ρυζάκι!
    #
    Σχόλιο από SUMMER, 31-10-10  
    Δεν είχα σκεφτεί να προσθέσω κύμινο, πρέπει να είναι ωραία όμως. Ρηνιώ, την επόμενη φορά δοκίμασε να βάλεις τυριά, θα απογειώσει την γεύση του φαγητού!
    #
    Σχόλιο από nenaaa, 24-11-10  
    ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!!! ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΝΟΣΤΙΜΙΑ.. ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΕΒΑΛΑ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΚΑΙ ΓΡΑΒΙΕΡΑ!!!
    #
    Σχόλιο από parizaki, 24-12-10  
    Μαγικά κεφτεδάκια φούρνου!
    Τα έφτιαξα σε ένα τραπέζι με φίλους και τα ετοιμάζω και για αύριο στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι!
    Τα παιδιά τα λάτρεψαν!
    5 πιρουνάκια!
    #
    Σχόλιο από SUMMER, 25-12-10  
    nenaaa & parizaki χαίρομαι που σας άρεσε η συνταγή! Και εγώ θα την κάνω για σήμερα γιατί τα παιδιά αλλά και εμείς τη λατρεύουμε. Καλά Χριστούγεννα να έχουμε!
    #
    Σχόλιο από spinter, 6-1-11  
    την εκανα σε τραπεζι και μονο που δεν τα πεταξαν στο κεφαλι ....εγιναν πολυ σφικτα αφου δεν ειχε υλικα και αγευστα επισης καριμα ο κιμας και κριμα που παρασυρθηκα απο τα σχολια...
    #
    Σχόλιο από SUMMER, 6-1-11  
    Spinter δεν ξέρω τι μπορεί να πήγε στραβά και σου βγήκαν τόσο σκληρά και άνοστα. Δεν μου έχει ξανασυμβεί και πάντα αρέσουν. Ίσως κάτι στις αναλογίες...
    #
    Σχόλιο από kalokairi, 6-2-11  
    ακουγετε πολυ καλη συνταγη μιας και ο αντρας μου δεν πολυτρωει τον κιμα θα του φτιαξω ετσι. θα επιστρεψω με πηρουνακια
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>

    6 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από Giannis_Ice, 16-3-09  
    Νόστιμα φαίνονται, και αλμυρά, όπως μου αρέσουν.
    Μπορώ να τα αφήσω παραπάνω στο ψυγείο; Να τα πλάσω π.χ. το πρωι και αν τα μαγειρέψω το βράδυ;
    Επίσης, το μίγμα διατηρείται στην κατάψυξη;
    #
    Σχόλιο από SUMMER, 16-3-09  
    Giannis_Ice, φυσικά και μπορείς να τα ετοιμάσεις από το πρωϊ και να τα μαγειρέψεις το βράδυ! Όσον αφορά τώρα την κατάψυξη, ,πορείς να το βάλεις μιας και δεν έχει αυγό, όμως θα σου πρότεινα γενικά τους κιμάδες να μην τους βάζεις στη κατάψυξη...
    #
    Σχόλιο από emmanef, 30-9-10  
    Τα μαγείρεψα χτες και βγήκαν πολύ ωραία αν και δεν είχα και τα καλύτερα τυριά. Θα την ξαναδοκιμάσω σίγουρα, αλλά θα ήθελα μια διευκρίνηση. Το φλιτζάνι λάδι το βάζουμε στον κιμά ή στη σάλτσα; Γιατί στα συστατικά της σάλτσας δεν αναφέρεται, αλλά υπάρχει στην εκτέλεση.
    #
    Σχόλιο από peinaleon, 17-5-11  
    Η συνταγή φαίνεται υπέροχη και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση : αν τα κεφτεδάκια τα έχω ήδη φτιάξει μπορώ μετά να τα βάλω στο φούρνο με την σάλτσα? αν ναι πόση ώρα θα χρειαστούν δεδομένου οτι είναι ήδη ψημένα??
    #
    Σχόλιο από SUMMER, 28-5-11  
    Peinaleon συγνώμη για την καθυστέρηση, μα έλειπα εκτός... θα πρότεινα να βράσεις την σάλτσα έιτε στο στο φούρνο είτε σε μια κατσαρόλα και μετά να τα προσθέσεις. 30 λεπτά νομίζω πως είναι αρκετά, εάν δοκιμάσεις τη σάλτσα πρίν τα βάλεις νομίζω πως θα είταν καλύτερα, για να υπολογίσεις τον χρόνο. Και πάλι συγνώμη για την καθυστέρηση.
    #
    Σχόλιο από maggie123, 9-7-12  
    καλησπερα ,να κανω μια ερωτηση, που τα ψηνουμε για να μην ξεραθουν αερα, αντιστασεις 'η πανω -κατω?

    13 Παραλλαγές

    #
    Σχόλιο από silver, 19-1-10  
    Την έκανα σήμερα ήταν υπέροχο.Εγω βέβαια έβαλα φέτα και στον κιμά πρόσθεσα λιγάκι σκόρδο για να καταλάβεις πόσο μας άρεσε θα σου πω οτι η κόρη μου ζήτησε να το φτιάχνω κάθε μέρα!!!!
    #
    Σχόλιο από mele, 10-2-10  
    Μιλάμε για το απίστευτο φαγητό παιδιά!!!!!!! Επαθα πλάκα, πανεύκολο αλλά και ακόμα περισσότερο γευστικότατο!!!! Εγώ δεν έβαλα βασιλικό και έβαλα από πάνω γέτες πιπεριάς πράσινης και ρίγανη, κι εκτός κεφαλοτυριού έβαλα και ένα άλλο σκληρό τυρί τριμμένο...Απίστευτο φαγητάκι! 5 πιρούνια επάξια! Ευχαριστούμε που την ανέβασες!!!
    #
    Σχόλιο από liaki7, 28-3-10  
    Πολυ νοστιμα! Η κορη μου και ο αντρας μου τους εδωσε και καταλαβαν.. μονο εκανα μερικες ψιλοαλλαγουλες γιατι δεν ειχα μερικα υλικα.. εβαλα φετα αντι για κεφαλοτυρι και φρυγανια αντι για γαλετα. Αλλη μια συνταγη στο menu μου!
    #
    Σχόλιο από dcroula, 16-5-10  
    Έγιναν πεντανόστιμα. Έβαλα και μπόλικη σάλτσα για να ρίξω πάνω απο το ρύζι μου.
    Αντί για κεφαλοτύρι, έριξα φέτα, η οποία απογείωσε στην κυριολεξία την σάλτσα.
    Σ'ευχαριστώ.
    #
    Σχόλιο από mitsoulis, 24-8-10  
    Τον τελευταίο καιρό αντικαθιστώ τη φρυγανιά/γαλέτα ή το ψωμί με νιφάδες βρώμης με πολύ γευστικό αποτέλεσμα
    #
    Σχόλιο από MiRaNdA!!!, 27-10-10  
    teleia suntagi!!!egw evala k skordaki ston kima k kokkino krasi sthn saltsa!itan pentanostima!!!euxaristome poli gia tin suntagi! :)
    #
    Σχόλιο από SUMMER, 25-12-10  
    Μόλις έκανα το φαγάκι, με παραλλάγή καταπληκτική! Λοιπόν, έβαλα στον κιμά 1 φλυτζανάκι του καφέ κόκκινο κρασί, και στο τελείωμα του φαγητού έβαλα το μικρό κριθαράκι, ριζόνι, είχα βάλει περισσότερο ζουμάκι, και έχει γίνει καταπληκτικό. Δοκιμάστε το!
    #
    Σχόλιο από lalala, 7-7-11  
    Υπέροχα... Έκανα κάτι μικροαλλαγές, πρόσθεσα λίγο ξύδι στη ζύμη του κιμά και για τυρί χρησιμοποίησα λαδοτύρι από Λέρο.Έτριψα φρέσκες ντομάτες λόγω εποχής και συνοδεύτηκε από ρύζι.
    #
    Σχόλιο από pinalaki, 1-4-12  
    έβαλα κύμινο στα κεφτεδάκια!! και τα έκανα με κριθαράκι!! πάρα πολύ νόστιμο!! δεν έχω λόγια! συγχαρητήρια!!
    #
    Σχόλιο από triantafillenia, 10-2-13  
    πολύ νόστιμα αν και πείραξα λίγο τη συνταγή, παρέλειψα το κρεμμύδι και πρόσθεσα λίγο γάλα και επίσης επειδή δεν είχα βασιλικό έβαλα ρίγανη. παρόλαυτα δεν έμεινε τπτ!!! α! στο τελείωμα πρόσθεσα και ρυζάκι. το κεφαλοτύρι όμως ήταν που τα απογείωσε κυριολεκτικά!
    #
    Σχόλιο από natalia-, 6-7-13  
    Τέλεια τα κεφτεδάκια, γλείψαμε και το πιάτο! Μπράβο! Έκανα τη διπλάσια δόση σαλτσούλας και έβαλα φέτα από πάνω.Το συνδύασα με ρύζι και ενθουσιαστήκαμε οικογενειακώς!
    #
    Σχόλιο από zina24, 9-9-13  
    απλα υπεροχο φαγητο! εγω εβαλα και φετες πατατας στον πατο του ταψιου και κομματια πιπεριας ναμεσα, οπως και στην σαλτσα και τα προτηγανισα λιγο και τις πατατες και τα κεφτεδακια για να μην μου λιωσουν στο ψησιμο επισης τα κεφτεδακια τα εφτιαξα κανονικα δηλαδη εβαλα και λιγο μαιντανο μεσα και σκορδο. ευχαριστω καιμπραβο σου για την ωραια συνταγη!!!!
    #
    Σχόλιο από sokolatenia, 23-7-14  
    πολύ νόστιμα!!! έβαλα λίγη ζάχαρη στην σάλτσα, υπέροχα!

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Λαχανικά: πότε είναι η εποχή τους;
    Μπορεί να βρίσκουμε όλα τα λαχανικά πλέον όλες ...
    Άλευρα χωρίς γλουτένη
    Οι περισσότεροι άνθρωποι είμαστε εξοικειωμένοι ...
    Καταψύχω λαχανικά
    Μπορείτε να αγοράσετε φρέσκα λαχανικά, να τα βάλε...
    Βιταμίνες Β' μέρος
    Αφού είδαμε τις υδατοδιαλυτές βιταμίνες στο πρ...
    Διατροφή χωρίς γλουτένη: οδηγός συστατικών
    Εμφανίστηκε η κοιλιοκάκη στη ζωή μας; Είναι απα...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 152 αγαπημένων συνταγών, του/της fiogaki
    ΚΙΜΑΔΕΣ
    Ένα βιβλίο 124 αγαπημένων συνταγών, του/της efh_dimitris
    μπουφες
    Ένα βιβλίο 50 αγαπημένων συνταγών, του/της nitsachios
    ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
    Ένα βιβλίο 294 αγαπημένων συνταγών, του/της AGGELIKI2
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 79 αγαπημένων συνταγών, του/της αρετουλα