Κεφτεδάκια κοτόπουλου
Μικρά ολοστρόγγυλα κεφτεδάκια για μπούφε, παιδικό πάρτυ και για το καθημερινό μας τραπέζι!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε να τους δώσουμε και μακρόστενο σχήμα!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε σε ένα μπολ τον κιμά, τη γαλοπούλα, το αυγό, τις φρυγανιές μουσκεμένες και στυμμένες, το τυρί, τη μουστάρδα, λίγο αλάτι και τα ζυμώνουμε καλά. Αφήνουμε το μπολ στο ψυγείο για μισή ωρα.
-
2
Παίρνουμε λίγο λίγο απο το μείγμα και πλάθουμε στρογγυλά κεφτεδάκια.
-
3
Κυλάμε τα κεφτεδάκια στο αλεύρι και μετά στο χτυπημένο ασπράδι και έπειτα στη φρυγανιά. Τα βάζουμε σε μία πιατέλα και τα αφήνουμε μιση ώρα.
-
4
Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι, μέχρι να ροδίσουν. Τα βγάζουμε με τρυπιτή κουτάλα και τα τοποθετούμε σε σκέυος με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Σχόλια (15)