κύρια φωτογραφία συνταγής Κεφτεδάκια κοτόπουλου
Liza
Liza @cook_220964
Νίκαια,ελλάδα

Μικρά ολοστρόγγυλα κεφτεδάκια για μπούφε, παιδικό πάρτυ και για το καθημερινό μας τραπέζι!

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε να τους δώσουμε και μακρόστενο σχήμα!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

Περίπου 30 κεφτεδάκια
  1. 600 γρ. κιμά απο στήθος κοτόπουλου
  2. 3 φέτες γαλοπούλα ψιλοκομ.
  3. 1/2 κ.σ. μουστάρδα
  4. 1 φλ. παρμεζάνα τριμ.
  5. 1 φλ. αλεύρι
  6. 4 ασπράδια αυγών χτυπημένα
  7. 1 φλ. φρυγανιά τριμ.
  8. αλάτι
  9. ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε σε ένα μπολ τον κιμά, τη γαλοπούλα, το αυγό, τις φρυγανιές μουσκεμένες και στυμμένες, το τυρί, τη μουστάρδα, λίγο αλάτι και τα ζυμώνουμε καλά. Αφήνουμε το μπολ στο ψυγείο για μισή ωρα.

  2. 2

    Παίρνουμε λίγο λίγο απο το μείγμα και πλάθουμε στρογγυλά κεφτεδάκια.

  3. 3

    Κυλάμε τα κεφτεδάκια στο αλεύρι και μετά στο χτυπημένο ασπράδι και έπειτα στη φρυγανιά. Τα βάζουμε σε μία πιατέλα και τα αφήνουμε μιση ώρα.

  4. 4

    Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι, μέχρι να ροδίσουν. Τα βγάζουμε με τρυπιτή κουτάλα και τα τοποθετούμε σε σκέυος με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.

Αντιδράσεις

Σχόλια (15)

ΑΛΕΞ
ΑΛΕΞ @cook_8452739
Πάρα πολλή καιρό τώρα με απασχολεί η ιδέα να φτιάξω μπιφτέκια - κεφτεδάκια από κοτόπουλο και αυτή είναι μια συνταγή που θα κρατήσω για να εκτελέσω

Από

Liza
Liza @cook_220964
στις
Νίκαια,ελλάδα