Κεφτεδάκια λαχανικών
Υλικά
-
1 κιλό διάφορα χόρτα
-
250 γρ. κρεμμύδι φρέσκο
-
100 γρ. άνηθο
-
1/2 κιλό αλεύρι
-
1 αβγό
-
250 γρ. τυρί φέτα
-
αλάτι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Kαθαρίζουμε τα χόρτα και τα ψιλοκόβουμε
-
2
Τα πασπαλίζουμε με αλάτι και τα στίβουμε μέχρι να βγάλουν τα υγρά τους
-
3
Τα τοποθετούμε σε μια λεκάνη και προσθέτουμε το κρεμμύδι και τον άνηθο ψιλοκομμένα
-
4
Προσθέτουμε το αλεύρι, το αβγό και το τυρί και ζυμώνουμε.
-
5
Πλάθουμε τους κεφτέδες και τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά από τις δυο πλευρές.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια