Κεφτεδάκια της Ιωάννας
Τα αγαπημένα μου τραγανά κεφτεδάκια με άρωμα δυόσμου. Τα έμαθα από τη μαμά ενός καλού φίλου!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Μουσκεύετε τα παξιμάδια. Τα στραγγίζετε πολύ καλά.
-
2
Περνάτε το κρεμμύδι και το σκόρδο από το μούλτι. Ανακατεύετε όλα τα υλικά εκτός από το λάδι.
-
3
Προσθέτετε το λάδι ώστε να μην κολλάει στο χέρι και ζυμώνετε.
-
4
Σχηματίζετε τους κεφτέδες, τους αλευρώνετε και τους τηγανίζετε σε δυνατή φωτιά.
Σχόλια (39)