Κεφτέδες της Σεβαστής
Κεφτέδες απλοί εύκολοι και γρήγοροι
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλουμε προσθέτουμε και σκόρδο στα υλικά.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά σε ενα μπώλ (πανω στη σόδα που έχουμε βάλει στο κιμά έχουμε στάξει λίγες σταγόνες λεμόνι ώστε αυτή να αφρίσει).
-
2
Φτιάχνουμε τους κεφτέδες μικρούς και στρογγυλούς
-
3
Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι (σε δυνατή φωτιά).
-
4
Αλευρώνουμε τους κεφτέδες και τους ρίχνουμε στο τηγάνι αφού καταλάβουμε οτι το λάδι έχει αρχίσει να καίει.
-
5
Οι κεφτέδες να μην έχουν κενό μεταξύ τους στο τηγάνι.
-
6
Μόλις ροδίσουν τους γυρνάμε και απο την άλλη.
-
7
Χαμηλώνουμε τη φωτιά (μάτι) αν χρεαστεί.
Σχόλια (5)