κύρια φωτογραφία συνταγής Κέικ Αυστρίας 13΄

Κέικ Αυστρίας 13΄

Μαγειρεύτηκε 14 φορές
thalia
thalia @thaliapapag
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Το εχουν δοκιμάσει στην Αυστρία. Κέικ που ψήνετε μόνο 13 λεπτά και έχει εσωτερικά ρευστή μορφή

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε να το αφήσετε για την επόμενη μέρα να το κόψετε, θα φαίνετε το εσωτερικό του σαν να το έχετε γεμίσει με μους σοκολάτας.Εγώ για αλεύρι προτιμώ το Robbin Hood.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

13 Minutes
6 άτομα
  1. 200 γρ. βούτυρο
  2. 2 φλυτζ. αλεύρι
  3. 1 φλυτζ. ζάχαρη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη πολύ καλά.

  2. 2

    Ύστερα προσθέτουμε τους κρόκους των αυγών. Αφού χτυπηθούν ρίχνουμε σταδιακά το αλεύρι και τα αυγά χτυπημένα μαρέγκα.

  3. 3

    Στο τέλος ρίχνουμε τις σοκολάτες που τις έχουμε λιώσει σε μπέν μαρί και ανακατεύουμε πολύ καλά.

  4. 4

    Βουτυρώνουμε,αλευρώνουμε τη φόρμα πολύ καλά και ρίχνουμε το κεικ. Ψήνουμε σε πολύ καλά προθερμασμένο φούρνο, στους 250΄κελσίου χωρίς να χαμηλώσουμε την ένταση, πάνω κάτω, για 13΄ακριβώς [έχει σημασία ο χρόνος] Τη φόρμα την ακουμπάμε στη βάση του φούρνου και όχι σε σχάρα.

  5. 5

    Οταν το βγάλουμε αφήνουμε για 1 ώρα και μετά αναποδογυρίζουμε προσεχτικά Αφήνουμε 2 ώρες και μετά κόβουμε.

Αντιδράσεις

Cooksnaps (14)

Από

thalia
thalia @thaliapapag
στις
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα