Κέικ αλμυρό

Bαθμολογία: 4.25
       
 
12 ψήφοι
NTINA, 17.10.07

Περιγραφή

Είναι ιδανικό για τα παιδιά.
Κέικ  αλμυρό

Τι χρειαζόμαστε:

  • 150 γρ. τυρί ρεγκάτο
  • 150 κεφαλογραβιέρα
  • 150 φέτα
  • 250 ανάμεικτα αλλαντικά
  • 125 γρ μαργαρίνη
  • 4 αυγά
  • 250 γρ. γάλα
  • 1 φαριν απ
  • 2 κουτ. μπέικιν πάουντερ
Στα γρήγορα
Μέθοδος: Φούρνου
Δυσκολία: Εύκολο
Κόστος:
(0 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(0 ψήφοι)
Προετοιμασία: - (0 ψήφοι)
Mαγείρεμα: - (0 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Βάλτε στο μίξερ το βιταμ, τα αυγά και το γάλα και ανακατέψτε τα καλά.
  2. Μετά προσθέστε ολα τα υπόλοιπα με τη σειρά.
  3. Βάλτε το μείγμα σε αλευρωμένη φόρμα και ψήστε στους 180° γυρω στα 50'.

Λίγα μυστικά ακόμα

Είναι τόσο εύκολη που δεν έχει μυστικό

Σχετικές συνταγές

Αλμυρό κέικ φέτας Αλμυρό κέικ φέτας
4.5385
       
       
(13)
Pepper cake Pepper cake
4.7667
       
       
(120)
Αλμυρό κέικ Αλμυρό κέικ
4
       
       
(1)
Πολύχρωμα αλμυρά κεκάκια Πολύχρωμα αλμυρά κεκάκια
4.5833
       
       
(12)
Κέικ αλμυρό 2 Κέικ αλμυρό 2
4.2
       
       
(10)
Αλμυρό κέικ όλα 200! Αλμυρό κέικ όλα 200!
4.7407
       
       
(54)

    22 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από ASTERI, 17-10-07  
    Γιατί οι λίγο μεγαλύτεροι δεν μπορούμε;
    #
    Σχόλιο από ASTERI, 17-10-07  
    Ρωτάω επειδή γράφεις ....Είναι ιδανικό για τα παιδιά
    #
    Σχόλιο από NTINA, 17-10-07  
    Ανάλογα,αστεράκι φωτεινό,αν έχεις το παιδί στο σωμα ενήλικα,το συνιστά και ο γιατρός....
    #
    Σχόλιο από ASTERI, 18-10-07  
    :)) οk οπότε θα φάω χεχε
    #
    Σχόλιο από Sitronella, 11-3-08  
    Γίνεται εύκολα και είναι νόστιμο. Τα δικά μου παιδιά (που είναι λίγο παράξενα) δεν το ευχαριστήθηκαν γιατί είχε όψη κέικ και τους ξένιζε που είχε αλμυρή γεύση. Πάντως μύριζε υπέροχα, φαίνεται ωραίο και έχει πολύ καλή γεύση.
    #
    Σχόλιο από MAGEIRISSA, 8-6-08  
    Πανεύκολο,υπέροχο,νόστιμο ευχαριστώ για την υπέροχη συνταγή!
    #
    Σχόλιο από gerasimos, 2-11-08  
    Πολύ ωραία γεύση. Κόβω ένα πηρουνάκι γιατί το αλεύρι μου φάνηκε πολύ. Μπράβο, εύκολη και ωραία ιδέα.
    #
    Σχόλιο από Zouzouna, 19-6-09  
    Polu kalh. To ekana xoris alantika kai prosthesa miso giaourti giati htan arketa sklhrh h zumh (mporei na h8ele ligotero aleurh). Euxaristo polu gia tin telia suntagh!!!)
    #
    Σχόλιο από theodorapippi, 7-10-09  
    ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΕΒΑΛΑ 500γρ.ΦΑΡΙΝΑ ΟΣΟ ΛΕΕΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΟΣΘΕΣΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑ
    #
    Σχόλιο από mamia, 29-9-10  
    Theodorapipi νομίζω ότι ένα φαριναπ είναι 250 γρ και όχι 500γρ όπως λες.
    #
    Σχόλιο από Sitronella, 29-9-10  
    Το φαρινάπ απ' όσο ξέρω είναι 500γρ.
    #
    Σχόλιο από martha2, 7-10-10  
    Το έψησα σε ταψάκι και έβαλα και πιπεριά, έγινε τέλειο. Μπράβο Ντίνα!
    #
    Σχόλιο από ΦΑΓΑΝΟΥΛΑ !!, 1-6-11  
    ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ....ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΑΛΕΥΡΙ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΚ????
    #
    Σχόλιο από mairybagelhs, 13-6-11  
    το φτιαχνουμε συνεχεια ειναι τελειο απλα τα ζαμπονακια τα ριχνω απο πανω γιατι ειναι βαρια οποτε οταν φουσκωσει δεν καθονται στο πατο!!!
    #
    Σχόλιο από cuoco, 29-8-11  
    το φαριναπ ειναι οντως 500 γρ
    #
    Σχόλιο από maria_vent, 21-12-11  
    Το μόνο πρόβλημα με αυτό το κέικ είναι ότι δεν μένει για δεύτερη μέρα. Μόλις βγει από το φούρνο εξαφανίζεται. χεχε
    #
    Σχόλιο από Πασχαλιά, 13-5-12  
    Δεν μου πέτυχε. Το αλευρι νομίζω ότι πρέπει να είναι λιγότερο για αυτές τις αναλογίες και ίσως είναι αυτός ο λόγος της αποτυχίας της συνταγής. Όταν ψηθήκε ήταν πολύ συμπαγές.
    #
    Σχόλιο από Chef_Sophie, 4-8-12  
    Κάτι μου λέει πως θα είναι τέλειο!!
    5 πιρουνάκια από τώρα!
    Θα το φτιάξω οπωσδήποτε!! :)
    #
    Σχόλιο από Αγαύη, 6-9-12  
    Είναι πολύ ωραίο! Εγώ μάλιστα, αυτοσχεδίασα στα στερεά προσθέτοντας ρίγανη ελιές και πιπεριές και το τυρί μόνο φέτα! Και έγινε... μεσογειακή γιορτή!
    #
    Σχόλιο από sweet_natasa, 4-2-13  
    τελικά θέλει 250 γρ αλεύρι? (πιρουνάκια 8α βάλω μετά τη δοκιμή αν και φαίνεται υπέροχο)
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

    17 Σχόλια

    #
    Σχόλιο από Sitronella, 11-3-08  
    Γίνεται εύκολα και είναι νόστιμο. Τα δικά μου παιδιά (που είναι λίγο παράξενα) δεν το ευχαριστήθηκαν γιατί είχε όψη κέικ και τους ξένιζε που είχε αλμυρή γεύση. Πάντως μύριζε υπέροχα, φαίνεται ωραίο και έχει πολύ καλή γεύση.
    #
    Σχόλιο από MAGEIRISSA, 8-6-08  
    Πανεύκολο,υπέροχο,νόστιμο ευχαριστώ για την υπέροχη συνταγή!
    #
    Σχόλιο από gerasimos, 2-11-08  
    Πολύ ωραία γεύση. Κόβω ένα πηρουνάκι γιατί το αλεύρι μου φάνηκε πολύ. Μπράβο, εύκολη και ωραία ιδέα.
    #
    Σχόλιο από Zouzouna, 19-6-09  
    Polu kalh. To ekana xoris alantika kai prosthesa miso giaourti giati htan arketa sklhrh h zumh (mporei na h8ele ligotero aleurh). Euxaristo polu gia tin telia suntagh!!!)
    #
    Σχόλιο από theodorapippi, 7-10-09  
    ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΕΒΑΛΑ 500γρ.ΦΑΡΙΝΑ ΟΣΟ ΛΕΕΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΟΣΘΕΣΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑ
    #
    Σχόλιο από mamia, 29-9-10  
    Theodorapipi νομίζω ότι ένα φαριναπ είναι 250 γρ και όχι 500γρ όπως λες.
    #
    Σχόλιο από Sitronella, 29-9-10  
    Το φαρινάπ απ' όσο ξέρω είναι 500γρ.
    #
    Σχόλιο από martha2, 7-10-10  
    Το έψησα σε ταψάκι και έβαλα και πιπεριά, έγινε τέλειο. Μπράβο Ντίνα!
    #
    Σχόλιο από ΦΑΓΑΝΟΥΛΑ !!, 1-6-11  
    ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ....ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΑΛΕΥΡΙ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΚ????
    #
    Σχόλιο από mairybagelhs, 13-6-11  
    το φτιαχνουμε συνεχεια ειναι τελειο απλα τα ζαμπονακια τα ριχνω απο πανω γιατι ειναι βαρια οποτε οταν φουσκωσει δεν καθονται στο πατο!!!
    #
    Σχόλιο από cuoco, 29-8-11  
    το φαριναπ ειναι οντως 500 γρ
    #
    Σχόλιο από maria_vent, 21-12-11  
    Το μόνο πρόβλημα με αυτό το κέικ είναι ότι δεν μένει για δεύτερη μέρα. Μόλις βγει από το φούρνο εξαφανίζεται. χεχε
    #
    Σχόλιο από Πασχαλιά, 13-5-12  
    Δεν μου πέτυχε. Το αλευρι νομίζω ότι πρέπει να είναι λιγότερο για αυτές τις αναλογίες και ίσως είναι αυτός ο λόγος της αποτυχίας της συνταγής. Όταν ψηθήκε ήταν πολύ συμπαγές.
    #
    Σχόλιο από Chef_Sophie, 4-8-12  
    Κάτι μου λέει πως θα είναι τέλειο!!
    5 πιρουνάκια από τώρα!
    Θα το φτιάξω οπωσδήποτε!! :)
    #
    Σχόλιο από Αγαύη, 6-9-12  
    Είναι πολύ ωραίο! Εγώ μάλιστα, αυτοσχεδίασα στα στερεά προσθέτοντας ρίγανη ελιές και πιπεριές και το τυρί μόνο φέτα! Και έγινε... μεσογειακή γιορτή!
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 16-5-13  
    Επειδή δεν είχα φαρινάπ έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις και απλά πρόσθεσα μπέικιν,ενώ μου φούσκωσε μετά έπεσε αρκετά.Από γεύση τέλειο!
    #
    Σχόλιο από stesia, 24-11-13  
    Πράγματι το αλεύρι είναι πάρα πολύ.. μόλις το έβαλα στο φούρνο και περιμένω να δω πώς θα ψηθεί..

    5 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από ASTERI, 17-10-07  
    Γιατί οι λίγο μεγαλύτεροι δεν μπορούμε;
    #
    Σχόλιο από ASTERI, 17-10-07  
    Ρωτάω επειδή γράφεις ....Είναι ιδανικό για τα παιδιά
    #
    Σχόλιο από NTINA, 17-10-07  
    Ανάλογα,αστεράκι φωτεινό,αν έχεις το παιδί στο σωμα ενήλικα,το συνιστά και ο γιατρός....
    #
    Σχόλιο από ASTERI, 18-10-07  
    :)) οk οπότε θα φάω χεχε
    #
    Σχόλιο από sweet_natasa, 4-2-13  
    τελικά θέλει 250 γρ αλεύρι? (πιρουνάκια 8α βάλω μετά τη δοκιμή αν και φαίνεται υπέροχο)

    0 Παραλλαγές

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Τα αυγά στην κουζίνα μας
    Τελικά; Είναι το μέγεθος που μετράει ή είναι η ...
    Το αυγό και η διατροφική του αξία
    Η σύνθεση ενός αυγού: Ας ξεκινήσουμε το αφι...
    Ασφαλή νωπά αυγά
    Βρείτε εδώ χρήσιμες πληροφορίες για το πώς μπορ...
    Η συντήρηση των αυγών
    Βρείτε εδώ χρήσιμες πληροφορίες για τα αυγά, πό...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 181 αγαπημένων συνταγών, του/της anthiist
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 101 αγαπημένων συνταγών, του/της Amalia79
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 555 αγαπημένων συνταγών, του/της panmarkis
    Πίτες και πιτάκια
    Ένα βιβλίο 167 αγαπημένων συνταγών, του/της Kristallenia1
    ΦΑΓΗΤΑ
    Ένα βιβλίο 10 αγαπημένων συνταγών, του/της maria xioti