Κέικ βανίλιας νηστίσιμο
Ένα πεντανόστιμο κέικ, αφράτο και αρωματικό, για όσους νηστεύουν και όχι μόνο!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύουμε το λάδι με τη ζάχαρη και προσθέτουμε ένα ένα τα υλικά, πρώτα τα υγρά και μετά τα στερεά. Δεν χρειάζεται πολύ χτύπημα, μόνο ανακάτεμα να αναμειχθούν τα υλικά.
-
2
Αν θέλουμε, αναμειγνύουμε μια ποσότητα με κακάο για να κάνουμε το κέικ δίχρωμο.
-
3
Βάζουμε σε φόρμα για κέικ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 ώρα.
Σχόλια (49)