Κέικ βουτυρένιο
Ο μάγος ξαναχτυπά! Ένα γλυκό απο τις γλυκές ιστορίες.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αυτο το γλυκό βγαίνει λίγο υγρό! Μην τρομάξετε!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 240.
-
2
Χτυπάμε βούτυρο και ζάχαρη μαζί ώσπου να αφρατέψουν. Σταματάμε το χτύπημα.
-
3
Προσθέτουμε το αλεύρι ανακατεύοντας με μια κουτάλα μέχρι να γίνει το μείγμα ομοιογενές. Αδειάζουμε σε μικρο ταψάκι 24Χ24.
-
4
Χτυπάμε το αβγό ελαφρά.
-
5
Χαραζουμε διαγώνιες γραμμές στην επιφάνεια του γλυκού και αλείφουμε με το αβγο.
-
6
Ψήνουμε για 12 λεπτά.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια