Κέικ διαίτης
Ένα ιδιαίτερο σνακ!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν και ρίχνουμε μπέϊκιν πάουντερ δεν φουσκώνει ιδιαίτερα. Διατηρείται στο ψυγείο και τρώγεται και κρύο. Άν το προτιμάται πιο γλυκό βάλτε πιο πολύ μέλι.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αλέθω τους ξηρούς καρπούς και το λιναρόσπορο και το αναμιγνύω με την βρώμη.
-
2
Στο μπλέντερ πολτοποιώ τα φρούτα.
-
3
Χτυπώ τα ασπράδια, τους κρόκους, την βανίλια και την κανέλα.
-
4
Ανακατεύω όλα τα υλικά μαζί προσθέτοντας και το μπέϊκιν πάουντερ.
-
5
Σε πυρέξ απλώνω μια αντικολλητικη φόρμα και ρίχνω το μίγμα.
-
6
Το ψήνω στους 200 βαθμούς για 50 περίπου λεπτά.
-
7
Όταν θα είναι έτοιμο το περιχύνω με το μέλι.
Σχόλια (35)