κύρια φωτογραφία συνταγής Κέικ διαίτης

Κέικ διαίτης

Μαγειρεύτηκε 3 φορές
styliani
styliani @cook_8453105

Ένα ιδιαίτερο σνακ!

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν και ρίχνουμε μπέϊκιν πάουντερ δεν φουσκώνει ιδιαίτερα. Διατηρείται στο ψυγείο και τρώγεται και κρύο. Άν το προτιμάται πιο γλυκό βάλτε πιο πολύ μέλι.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

43 Minutes
  1. 6 ασπράδια αυγών
  2. 150 γραμμάρια νιφάδες βρώμης(κουάκερ)
  3. 100 γραμμάρια ξηρούς καρπούς(αμύγδαλα,καρύδια ή φουντούκια)
  4. 3 κουταλιές σούπας λιναρόσπορο
  5. 3 φρούτα(μήλο ή μπανάνα)
  6. 1 κουτάκι βανίλια
  7. 0.5 κουταλάκι του γλυκου κανέλα
  8. 1 μπέϊκιν πάουντερ
  9. 4 κουταλιές της σούπας μέλι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αλέθω τους ξηρούς καρπούς και το λιναρόσπορο και το αναμιγνύω με την βρώμη.

  2. 2

    Στο μπλέντερ πολτοποιώ τα φρούτα.

  3. 3

    Χτυπώ τα ασπράδια, τους κρόκους, την βανίλια και την κανέλα.

  4. 4

    Ανακατεύω όλα τα υλικά μαζί προσθέτοντας και το μπέϊκιν πάουντερ.

  5. 5

    Σε πυρέξ απλώνω μια αντικολλητικη φόρμα και ρίχνω το μίγμα.

  6. 6

    Το ψήνω στους 200 βαθμούς για 50 περίπου λεπτά.

  7. 7

    Όταν θα είναι έτοιμο το περιχύνω με το μέλι.

Αντιδράσεις

Cooksnaps (3)

Σχόλια (35)

helenamax
helenamax @cook_8453040
Λοιπόν Στυλιανή (Χρόνια σου πολλά κιόλας!!!)αυτή τη συνταγή πρέπει να την έβαλες ειδικά για μένα!Την ώρα ακριβώς που διάβαζα διάφορες συνταγές για κεϊκ και μου τρεχαν τα σάλια και σκεφτόμουν γιατί να μην υπάρχουν κεϊκ χωρίς ζάχαρη χωρίς αλεύρι(κομμένα λόγω διατροφής)γυρνάω στην αρχική σελίδα και βλέπω αυτή!

Από

styliani
styliani @cook_8453105
στις