Διόρθωση συνταγής

Υλικά

47 Minutes
  1. 1 ποτήρι λάδι
  2. 1.5 ποτήρι ζάχαρη
  3. 2.5 ποτήρια αλεύρι (plain flour)
  4. 3 κουταλάκια γλυκού Baking powder
  5. λίγο κονιάκ
  6. 1 φακελάκι Vanilla
  7. ξύσμα πορτοκαλιού (προαιρετικό)
  8. 1 ποτήρι γάλα (το ένα τέταρτο με το κακάο)
  9. 3 κουταλιές σούπας κακάο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε ταψί 26 εκ., βάζουμε λαδόκολλα και την αλείφουμε με λάδι.

  2. 2

    Ρίχνουμε σε λεκάνη το λάδι και τη ζάχαρη και τα κτυπούμε καλά.

  3. 3

    Κτυπούμε καλά τα αβγά και τα προσθέτουμε στο μείγμα.

  4. 4

    Προσθέτουμε τη βανίλια το ξύσμα πορτοκαλιού και συνεχίζουμε ρίχνοντας λίγο λίγο το αλεύρι μαζί με το Βaking powder και τα 3/4 του ποτηριού γάλα εναλλάξ.

  5. 5

    Ρίχνουμε τα 3/4 της ζύμης στο ταψί.

  6. 6

    Στην υπόλοιπη ζύμη ρίχνουμε το κακάο και το 1/4 του ποτηριού γάλα και τα αναμειγνύουμε.

  7. 7

    Ρίχνουμε τη σκούρα ζύμη πάνω από το την πρώτη ζύμη.

  8. 8

    Το ψήνουμε σε φούρνο για 50 λεπτά περίπου στους 200 C και όταν ροδίσει το σκεπάζουμε.

Αντιδράσεις

Από

blackrose17GM
blackrose17GM @cook_8462758
στις