Κέικ καρύδας
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με την ζάχαρη και την βανίλια.
-
2
Συνεχίζουμε το χτύπημα προσθέτοντας ένα-ένα τα αβγά.
-
3
Μόλις αφρατέψει το μείγμα σταματάμε το μίξερ.
-
4
Σε ένα μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ.
-
5
Προσθέτουμε την καρύδα και ανακατεύουμε.
-
6
Αδειάζουμε το μείγμα λίγο-λίγο στο μείγμα με το βούτυρο,εναλλάξ με το γάλα και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα.
-
7
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε την φόρμα.
-
8
Αδειάζουμε το μείγμα και ψήνουμε το κέικ σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 για περίπου 1 ώρα.
-
9
Τέλος πασπαλίζουμε με άχνη.
Σχόλια (2)