κύρια φωτογραφία συνταγής Κέικ καρότου 2
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

70 Minutes
  1. 1 ποτήρι αλέυρι που φουσκώνει μόνο του
  2. 1 ποτήρι βαμβακελαιο
  3. 1 ποτήρι ζάχαρη
  4. 3 μέτρια καρότα
  5. 1/2 φλυτζανι καρύδια
  6. 1 κ. γ. κανέλα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ρίχνουμε σε μια λεκανίτσα το αλέυρι, τη ζάχαρη, το βαμβακέλαιο, τη κανέλα & τα αυγά. Χτυπάμε στο μίξερ όλα μαζί 5 λεπτά περίπου

  2. 2

    Περνάμε από το τρίφτη τα καρότα και θρυματίζουμε τα καρύδια, τα ρίχνουμε και αυτά στο μίγμα μας και το χτυπάμε για άλλα 3' περίπου.

  3. 3

    Βουτυρώνουμε μία φόρμα, ρίχνουμε το μίγμα και ψήνουμε στους 200°C για μία ώρα

Αντιδράσεις

Σχόλια (4)

soula
soula @elma1962
Αν βάλουμε καλαμποκέλαιο πειράζει;Το βαμβακέλαιο πρώτη φορά το συναντώ.

Από

ΚΛΕΡΥ
ΚΛΕΡΥ @cook_8451305
στις
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ΕΛΛΑΔΑ