Κέικ Λεμονιού με γλάσο
Απλά υπέροχο!!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μπώλ, κτυπάμε το λάδι, με τη ζάχαρη, προσθέτουμε τα αυγά, και σιγά σιγά όλα τα υλικά.
-
2
Βαζουμε το κέικ σε φόρμα με τρύπα και το ψήνουμε για 45 λεπτά σε μέτριο φούρνο.
-
3
Όταν κρυώσει, το ξεφορμάρουμε, το βάζουμε σε πιατέλα και του βάζουμε το γλάσο το οποίο φτιάχνουμε ως εξής
-
4
Βάζουμε σε κατσαρολάκι το βούτηρο και τη ζάχαρη σε χαμηλή φωτιά, όταν λιώσουν προσθέτουμε το χυμό, το ξύσμα και μετά τα αυγά και ανακατεύουμε για 5-6 λεπτά, να ψηθεί.
-
5
Γαρνίρουμε το κέικ με το γλάσο και προσθέτουμε και αμύγδαλο φιλέ.
Σχόλια (20)