Κέικ με ινδική καρύδα

Bαθμολογία: 4.25
       
 
16 ψήφοι
dimzoozoo, 21.02.08

Περιγραφή

Ένα ξεχωριστό κέικ
Κέικ με ινδική καρύδα
photo: ansou

Τι χρειαζόμαστε:

  • 250 γρ μαργαρίνη
  • 2 κουπες ζαχαρη
  • 6 αυγα
  • 1 κουπα γαλα
  • 2 κουπες αλευρι
  • 1 μπεικιν
  • 1 βανιλια
  • 2 κουπες ινδικη καρυδα

 

Για το σιροπι

  • 3 κουπες ζαχαρη
  • 4 κουπες νερο
  • 2 βανιλιες
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Σιροπιαστά γλυκά
Περιέχει: Καρύδα , Αβγά , Γάλα
Σερβίρει: Βγαίνουν αρκετά κομμάτια.
Κόστος:
(0 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(0 ψήφοι)
Προετοιμασία: - (0 ψήφοι)
Mαγείρεμα: - (0 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Χτυπάμε τη μαργαρίνη στο μιξερ μεχρι να ασπρίσει.
  2. Υστερα προσθέτουμε τη ζαχαρη και συνεχίζουμε το χτυπημα για ένα λεπτο.
  3. Μετα βαζουμε και τα υπόλοιπα υλικα, το γαλα, το αλευρι, το μπεικιν, τη βανιλια, τη καρυδα και τα χτυπάμε όλα μαζι.
  4. Προθερμαίνουμε το φουρνο στους 250 βαθμους και μολις ετοιμαστει τον χαμηλώνουμε στους 200 βαθμους.
  5. Το αφηνουμε 50 λεπτα να ψηθει (αλλα το κοιταμε και στην πορεια μην μας αρπαξει).
  6. Τελος κοβουμε το γλυκο σε κομματάκια και ριχνουμε το σιροπι αφου εχει κρυωσει το γλυκο.

Λίγα μυστικά ακόμα

Χρησιμοποιήστε ένα ταψάκι 33*33εκ Α! και στο τελος πασπαλιστε το γλυκο με ινδικη καρυδα

Σχετικές συνταγές

    33 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από Bianka, 5-6-09  
    το εφαγα στον Βολο,ειναι καταπληκτικο
    το εφτιαξα σημερα μμμμμμμμμ
    #
    Σχόλιο από dimzoozoo, 13-7-09  
    bianka μου σε ευχαριστω πολυ.....
    #
    Σχόλιο από mirtozanet, 8-1-10  
    δεν ειναικαι παρα πολυκαλη σινταγη..το γλυκο εχει θπεβοληκη ζαχαρη καιπολυ λιγο αλεθρι και βγαινει λεπτο και αν προθεσεις και ολο αφτο το σιροπι ειναι ΘΕΡΜΙΔΟΒΟΜΒΑ!ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΓΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΕ ΚΑΛΗ..συγνωμη για το αρνητιο σχολιο αλλα το δοκιμασαμε 3 εδω στον καναδα και ειχαμε ολοι την ιδια γνωμη..
    #
    Σχόλιο από dimzoozoo, 8-1-10  
    Για την αποκατάσταση τις αλήθειας και μόνο:
    Όπως γνωρίζεται η προέλευση μιας συνταγής για τους απλούς ανθρώπους
    (και όχι σεφ) είναι πάντα μια χειρόγραφη κατάσταση.
    Δεν ακολουθήθηκε ένας κατά φαντασία συνδυασμός υλικών για
    την κατάληξη αυτής της συνταγής. Το να σχολιάζετε με αρνητικό τρόπο η δομή και γενικότερα το περιεχόμενο εξειδικευμένων δομών της ίδιας (θερμίδες κ.τ.λ.) ,από τη στιγμή που υπάρχει η γνώση αυτή από πλευρά σας, το αυτονόητο θα ήταν να μην καταφύγετε στην παρασκευή αυτής της συνταγής. Εσείς όχι μόνο δεν κάνατε αυτό αλλά καταφύγατε στην παρασκευή μιας εντελώς παραπλήσιας (κέικ ινδοκάρυδο) δίνοντας τα εύσημα . δεν μπορώ να καταλάβω με τι κριτήριο λειτουργείτε τελικά.
    #
    Σχόλιο από chocoaddict, 1-3-10  
    Μην ακούς κανέναν!Είναι τέλειο!εγώ το έκανα χωρίς το σιρόπι.Οπως και να χει το ποοοοσο γλυκο θέλεις να ειναι ένα γλυκο ειναι θέμα γούστου.Το έψησα στις αντιστάσεις στους 180 για 55 λεπτά.Είμαι μόλις 25 ετών αλλα όταν δω μια συνταγη ξέρω να ξεχωρίζω αν μου κάνει ή οχι στη ζάχαρη.Αυτό το λέω για να αποφεύγονται τα σχόλια περι..θερμιδοβόμβας!Συνέχισε με ωραιες συνταγές.
    #
    Σχόλιο από dimzoozoo, 2-3-10  
    addictedwithchocolate σε ευχαριστω πολυ για τα πιρουνακια σου...... ειναι πραγματικα πολυ καλη συνταγη. να εισαι καλα....και παλι ευχαριστω....
    #
    Σχόλιο από ansou, 5-3-10  
    Απο τα ωραιοτερα κεικ με βασικο ατου οτι ξεφευγει απο το κλασσικο.Το εχω φτιαξει απειρες φορες αλλα ξεχνω να γραψω σχόλια.Ο συνδυασμος καρυδας-βανιλλιας ιδανικος.Συνηθως βαζω 2 το πολυ 3 αυγα-αν ειναι μικρα-και αντι για βιταμ,ελαιολαδο.Παντα εξαφανιζεται!!!Κατα τα αλλα αναλογιες αριστες.Ολα τα πηρουνακια κι αν ειχα κι αλλα...!!!!!
    #
    Σχόλιο από xena, 7-3-10  
    ansou σε αυτες τις αναλογιες ακριβως,χωρις καμια αλλη μετατροπη, βαζεις 3 αυγα? δν ξερω τπτ απ'αυτα αλλα θελω να το φτιαξω..κ εχω 3 αυγα στο ψυγειο μου.
    λαδι ενα φλυτζανι βαζεις?
    #
    Σχόλιο από apla_thyliko, 7-3-10  
    ansou σε παρακαλω μπορεις να με βοηθησεις με ακριβεις αναλογιες ελαιολαδου και αυγων γιατι μου αρεσει και εμενα η συνταγη και θαθελα να την προσπαθησω???
    #
    Σχόλιο από ansou, 7-3-10  
    Ναι,βαζω 2-3 αυγα-το ιδιο κανω σε ολα τα κεικ ανεξαιρετως-και μια κουπα ελαιολαδο.Την κοκκινη κουπα του γνωστου καφε στιγμης εννοω.Κατα τα αλλα τις ιδιες αναλογιες οπως σημειωνονται στη συνταγη.Δεν το σιροπιαζω παντα για να καταναλωνεται και με το πρωινο.
    #
    Σχόλιο από dimzoozoo, 8-3-10  
    ansou μου σε ευχαριστώ πολύ για τα πιρουνάκια.... και στα υπόλοιπα παιδιά προτείνω να το δοκιμάσουν είναι πάρα πολύ καλό..
    #
    Σχόλιο από gemlisco, 14-3-10  
    Καλημέρα "dimzoozoo". Φτιάχνω κέικ καρύδας πάνω από 15 χρόνια με σχεδόν ίδιες αναλογίες με αυτές που γράφεις και βγαίνει καταπληκτικό. Απλώς το κόβω μπακλαβαδωτό πριν περιχύσω το σιρόπι και προσθέτω και τριμμένη καρύδα πάνω από το κέικ που του "πάει" πολύ. Εξαφανίζεται από τους συγγενείς και φίλους στην κυριολεξία την ίδια στιγμή...γι'αυτό και σε βαθμολογώ για την συνταγή σου αυτή...τώρα όσον αφορά θερμίδες και γεύσεις τί να σου πω...περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...
    #
    Σχόλιο από gemlisco, 14-3-10  
    Συγνώμη για τη στραβομάρα μου...στα μυστικά σου γράφεις ότι πασπαλίζεις το κέικ με τριμμένη καρύδα...κοιτούσα τη φωτογραφία και δεν το πρόσεξα...
    #
    Σχόλιο από dimzoozoo, 14-3-10  
    gemlisco να εισαι καλα σε ευχαριστω πολυ!!!
    #
    Σχόλιο από stellasirios, 16-3-10  
    Σαν γεύση βγήκε καλό αλλά ο φούρνος στις οδηγίες μήπως είναι πολύ δυνατός?Στο πρώτο τέταρτο μου άρπαξε,μετά το χαμήλωσα αλλά και πάλι άρπαξε.Τι μπορεί να συμβαίνει?
    #
    Σχόλιο από dimzoozoo, 16-3-10  
    Καλησπέρα! Πολύ πιθανών να φταίει ο φούρνος.
    Εμένα στους 200 βαθμούς ψήνετε πολύ καλά
    Δοκίμασε στους 180και μας λες πώς τα πήγες.
    #
    Σχόλιο από DoraDora, 21-10-10  
    ένα θα πω... δε πρόλαβε να σιροπιαστεί, τέλειο συνοδευτικό για τον πρωινό και απογευματινό καφέ! Ευχαριστώωω!!!!
    #
    Σχόλιο από Soulitsa, 28-10-10  
    Πολυ καλο!! Αντικατεστησα το γαλα με ενα κεσεδακι γιαουρτι,και δεν το σιροπιασα.Ευχαριστουμε!
    #
    Σχόλιο από Venesk, 3-11-10  
    Πολύ ωραία συνταγή!Το κέικ γίνεται πολύ αφράτο. Μόνο που μου φαίνεται ότι η δόση του σιροπιού είναι παραπάνω απ'όσο χρειάζεται.
    #
    Σχόλιο από ligoyra, 3-12-10  
    ήθελα να πω στην mirtozanet ότι θα πρέπει να έχει υπόψη της ότι είναι πολύ πιθανό η αιτία που έγινε το κέικ της πολύ γλυκό να είναι τα υλικά που χρησιμοποίησε για την παρασκευή του. Στο εξωτερικό τα υλικά μπορεί να μην είναι τα ίδια με της Ελλάδας. Εγώ για παράδειγμα που είμαι στις ΗΠΑ εψαξα να βρω τριμμένη καρύδα και βρήκα μόνο χοντροκομμένη και γλιτσιασμένη, σαν σιροπιασμένη. Όπως επίσης εδώ δεν πουλάνε πουθενά βανίλλια σε σκόνη, παρά μόνο υγρή. Τι να πω... Θα δοκιμάσω όμως σήμερα την συνταγή(θα μειώσω την ζάχαρη γιατί η καρύδα φαίνεται να έχει ήδη πολλή ζάχαρη)και θα σας πω εντυπώσεις, γιατί νομίζω ότι είναι άδικη αυτή η κακή βαθμολογία.
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

    22 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από Bianka, 5-6-09  
    το εφαγα στον Βολο,ειναι καταπληκτικο
    το εφτιαξα σημερα μμμμμμμμμ
    #
    Σχόλιο από dimzoozoo, 13-7-09  
    bianka μου σε ευχαριστω πολυ.....
    #
    Σχόλιο από mirtozanet, 8-1-10  
    δεν ειναικαι παρα πολυκαλη σινταγη..το γλυκο εχει θπεβοληκη ζαχαρη καιπολυ λιγο αλεθρι και βγαινει λεπτο και αν προθεσεις και ολο αφτο το σιροπι ειναι ΘΕΡΜΙΔΟΒΟΜΒΑ!ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΓΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΕ ΚΑΛΗ..συγνωμη για το αρνητιο σχολιο αλλα το δοκιμασαμε 3 εδω στον καναδα και ειχαμε ολοι την ιδια γνωμη..
    #
    Σχόλιο από dimzoozoo, 8-1-10  
    Για την αποκατάσταση τις αλήθειας και μόνο:
    Όπως γνωρίζεται η προέλευση μιας συνταγής για τους απλούς ανθρώπους
    (και όχι σεφ) είναι πάντα μια χειρόγραφη κατάσταση.
    Δεν ακολουθήθηκε ένας κατά φαντασία συνδυασμός υλικών για
    την κατάληξη αυτής της συνταγής. Το να σχολιάζετε με αρνητικό τρόπο η δομή και γενικότερα το περιεχόμενο εξειδικευμένων δομών της ίδιας (θερμίδες κ.τ.λ.) ,από τη στιγμή που υπάρχει η γνώση αυτή από πλευρά σας, το αυτονόητο θα ήταν να μην καταφύγετε στην παρασκευή αυτής της συνταγής. Εσείς όχι μόνο δεν κάνατε αυτό αλλά καταφύγατε στην παρασκευή μιας εντελώς παραπλήσιας (κέικ ινδοκάρυδο) δίνοντας τα εύσημα . δεν μπορώ να καταλάβω με τι κριτήριο λειτουργείτε τελικά.
    #
    Σχόλιο από chocoaddict, 1-3-10  
    Μην ακούς κανέναν!Είναι τέλειο!εγώ το έκανα χωρίς το σιρόπι.Οπως και να χει το ποοοοσο γλυκο θέλεις να ειναι ένα γλυκο ειναι θέμα γούστου.Το έψησα στις αντιστάσεις στους 180 για 55 λεπτά.Είμαι μόλις 25 ετών αλλα όταν δω μια συνταγη ξέρω να ξεχωρίζω αν μου κάνει ή οχι στη ζάχαρη.Αυτό το λέω για να αποφεύγονται τα σχόλια περι..θερμιδοβόμβας!Συνέχισε με ωραιες συνταγές.
    #
    Σχόλιο από dimzoozoo, 2-3-10  
    addictedwithchocolate σε ευχαριστω πολυ για τα πιρουνακια σου...... ειναι πραγματικα πολυ καλη συνταγη. να εισαι καλα....και παλι ευχαριστω....
    #
    Σχόλιο από dimzoozoo, 8-3-10  
    ansou μου σε ευχαριστώ πολύ για τα πιρουνάκια.... και στα υπόλοιπα παιδιά προτείνω να το δοκιμάσουν είναι πάρα πολύ καλό..
    #
    Σχόλιο από gemlisco, 14-3-10  
    Καλημέρα "dimzoozoo". Φτιάχνω κέικ καρύδας πάνω από 15 χρόνια με σχεδόν ίδιες αναλογίες με αυτές που γράφεις και βγαίνει καταπληκτικό. Απλώς το κόβω μπακλαβαδωτό πριν περιχύσω το σιρόπι και προσθέτω και τριμμένη καρύδα πάνω από το κέικ που του "πάει" πολύ. Εξαφανίζεται από τους συγγενείς και φίλους στην κυριολεξία την ίδια στιγμή...γι'αυτό και σε βαθμολογώ για την συνταγή σου αυτή...τώρα όσον αφορά θερμίδες και γεύσεις τί να σου πω...περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...
    #
    Σχόλιο από gemlisco, 14-3-10  
    Συγνώμη για τη στραβομάρα μου...στα μυστικά σου γράφεις ότι πασπαλίζεις το κέικ με τριμμένη καρύδα...κοιτούσα τη φωτογραφία και δεν το πρόσεξα...
    #
    Σχόλιο από dimzoozoo, 14-3-10  
    gemlisco να εισαι καλα σε ευχαριστω πολυ!!!
    #
    Σχόλιο από DoraDora, 21-10-10  
    ένα θα πω... δε πρόλαβε να σιροπιαστεί, τέλειο συνοδευτικό για τον πρωινό και απογευματινό καφέ! Ευχαριστώωω!!!!
    #
    Σχόλιο από Venesk, 3-11-10  
    Πολύ ωραία συνταγή!Το κέικ γίνεται πολύ αφράτο. Μόνο που μου φαίνεται ότι η δόση του σιροπιού είναι παραπάνω απ'όσο χρειάζεται.
    #
    Σχόλιο από ligoyra, 3-12-10  
    ήθελα να πω στην mirtozanet ότι θα πρέπει να έχει υπόψη της ότι είναι πολύ πιθανό η αιτία που έγινε το κέικ της πολύ γλυκό να είναι τα υλικά που χρησιμοποίησε για την παρασκευή του. Στο εξωτερικό τα υλικά μπορεί να μην είναι τα ίδια με της Ελλάδας. Εγώ για παράδειγμα που είμαι στις ΗΠΑ εψαξα να βρω τριμμένη καρύδα και βρήκα μόνο χοντροκομμένη και γλιτσιασμένη, σαν σιροπιασμένη. Όπως επίσης εδώ δεν πουλάνε πουθενά βανίλλια σε σκόνη, παρά μόνο υγρή. Τι να πω... Θα δοκιμάσω όμως σήμερα την συνταγή(θα μειώσω την ζάχαρη γιατί η καρύδα φαίνεται να έχει ήδη πολλή ζάχαρη)και θα σας πω εντυπώσεις, γιατί νομίζω ότι είναι άδικη αυτή η κακή βαθμολογία.
    #
    Σχόλιο από dimzoozoo, 11-12-10  
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ. ΝΑ'ΣΤΕ ΚΑΛΑ. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    #
    Σχόλιο από Soulitsa, 28-5-11  
    Εβαλα σπορελαιο αντι μαργαρινη και μου πηρε 1 κουπα ακομα αλευρι,και εβαλα μονο 1 κουπα ζαχαρη στη ζυμη και 2μιση κουπες ζαχαρη στο σιροπι.Ωραιο γλυκακι,ευχαριστουμε!!
    #
    Σχόλιο από dimzoozoo, 15-11-11  
    σοφιτσα ευχαριστω πολυ. να εισαι καλα .
    #
    Σχόλιο από Jelly beans, 9-12-11  
    Έφτιαξα τη συνταγή κατα γράμμα και δυστυχώς οι φίλες που είχα καλέσει για τσάι την βρήκαν υπερβολικά γλυκεια. Δικαίως αν αναλογιστεί κανείς, ότι στο σύνολο της έχει πέντε κούπες ζάχαρη συν τις δυο κούπες με την ινδική καρυδα που έχει φυσική γλυκεια γεύση. Άλλωστε σε ένα απλό κεικ βάζουμε δυο κούπες ζάχαρη σε μεγαλύτερη ποσότητα αλευριου. Έφτιαξα ξανά το κεικ, με τα ίδια υλικά χωρίς σιρόπι και με 1 1/2 κούπα ζάχαρη στο μίγμα και βγήκε εξαιρετικό. Θεωρώ ότι η mirtozanet έχει δίκιο, όπως επίσης θεωρώ ότι μια παρέα μαγειρικής δέχεται κάθε κριτική και αυτη που ενδεχομένως δεν είναι αρεστη. Άλλωστε μοιραζόμαστε τις ιδέες μας για να γίνουμε καλύτεροι και σίγουρα δεν υπάρχει δόλος και προσωπική εμπάθεια. Καλή συνέχεια
    #
    Σχόλιο από dimzoozoo, 15-12-11  
    Περι ορεξεως ........κολοκυθοπιτα!!!
    #
    Σχόλιο από emelia, 10-10-12  
    Πολύ νόστιμο γλυκό. Έτυχε να το δοκιμάσω και χωρίς το σιρόπι και σαν κέικ ήταν επίσης εξαιρετικό, την επόμενη φορά θα το κάνω σκέτο κέικ.
    #
    Σχόλιο από Elena-Kerkyra, 28-2-13  
    Το φτιάχνω τώρα και θα σας πω εντυπώσεις το βραδάκι! :)
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

    7 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από xena, 7-3-10  
    ansou σε αυτες τις αναλογιες ακριβως,χωρις καμια αλλη μετατροπη, βαζεις 3 αυγα? δν ξερω τπτ απ'αυτα αλλα θελω να το φτιαξω..κ εχω 3 αυγα στο ψυγειο μου.
    λαδι ενα φλυτζανι βαζεις?
    #
    Σχόλιο από apla_thyliko, 7-3-10  
    ansou σε παρακαλω μπορεις να με βοηθησεις με ακριβεις αναλογιες ελαιολαδου και αυγων γιατι μου αρεσει και εμενα η συνταγη και θαθελα να την προσπαθησω???
    #
    Σχόλιο από ansou, 7-3-10  
    Ναι,βαζω 2-3 αυγα-το ιδιο κανω σε ολα τα κεικ ανεξαιρετως-και μια κουπα ελαιολαδο.Την κοκκινη κουπα του γνωστου καφε στιγμης εννοω.Κατα τα αλλα τις ιδιες αναλογιες οπως σημειωνονται στη συνταγη.Δεν το σιροπιαζω παντα για να καταναλωνεται και με το πρωινο.
    #
    Σχόλιο από stellasirios, 16-3-10  
    Σαν γεύση βγήκε καλό αλλά ο φούρνος στις οδηγίες μήπως είναι πολύ δυνατός?Στο πρώτο τέταρτο μου άρπαξε,μετά το χαμήλωσα αλλά και πάλι άρπαξε.Τι μπορεί να συμβαίνει?
    #
    Σχόλιο από dimzoozoo, 16-3-10  
    Καλησπέρα! Πολύ πιθανών να φταίει ο φούρνος.
    Εμένα στους 200 βαθμούς ψήνετε πολύ καλά
    Δοκίμασε στους 180και μας λες πώς τα πήγες.
    #
    Σχόλιο από dimzoozoo, 5-6-11  
    na eisai kala soulitsa. eyxaristw.
    #
    Σχόλιο από Raindrop, 21-9-13  
    Καλησπέρα! Το cake φαίνεται τέλειο. Θα ήθελα να ρωτήσω τι ακριβώς αλεύρι χρησιμοποιείς ( για όλες τις χρήσεις ή αυτό που φουσκώνει μόνο του) και επίσης αν αντί για ζάχαρη θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω canderel. Θα άλλαζε πολύ το αποτέλεσμα;

    4 Παραλλαγές

    #
    Σχόλιο από ansou, 5-3-10  
    Απο τα ωραιοτερα κεικ με βασικο ατου οτι ξεφευγει απο το κλασσικο.Το εχω φτιαξει απειρες φορες αλλα ξεχνω να γραψω σχόλια.Ο συνδυασμος καρυδας-βανιλλιας ιδανικος.Συνηθως βαζω 2 το πολυ 3 αυγα-αν ειναι μικρα-και αντι για βιταμ,ελαιολαδο.Παντα εξαφανιζεται!!!Κατα τα αλλα αναλογιες αριστες.Ολα τα πηρουνακια κι αν ειχα κι αλλα...!!!!!
    #
    Σχόλιο από Soulitsa, 28-10-10  
    Πολυ καλο!! Αντικατεστησα το γαλα με ενα κεσεδακι γιαουρτι,και δεν το σιροπιασα.Ευχαριστουμε!
    #
    Σχόλιο από ligoyra, 3-12-10  
    εξαιρετικό! έκανα λοιπόν τα εξής: επειδή όντως η καρύδα που αγόρασα ήταν πιο γλυκιά, έβαλα μόνο μία κούπα ζάχαρη κι αντί για γάλα, επειδή δεν είχα, έβαλα ένα γιαούρτι τοτάλ και πρόσθεσα και 2 κσ καρύδια χρονδροκομμένα. Μοσχοβόλησε ο τόπος! Μπράβο βρε dimzoozoo!
    #
    Σχόλιο από SOFITSA, 7-11-11  
    Επειδή μ' αρέσει ο συνδιασμός καρύδα-κουβερτούρα, αντί να το σιροπιάσω έλιωσα μια κουβερτούρα από πάνω.Πολύ καλό το αποτέλεσμα. Το έψησα στους 175ο στον αέρα για 50'.

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Ασφαλή νωπά αυγά
    Βρείτε εδώ χρήσιμες πληροφορίες για το πώς μπορ...
    Μετατροπές ταψιών
    Θέλετε να φτιάξετε ένα κέικ που γράφει τις διασ...
    Το αυγό και η διατροφική του αξία
    Η σύνθεση ενός αυγού: Ας ξεκινήσουμε το αφι...
    Η συντήρηση των αυγών
    Βρείτε εδώ χρήσιμες πληροφορίες για τα αυγά, πό...
    Τα αυγά στην κουζίνα μας
    Τελικά; Είναι το μέγεθος που μετράει ή είναι η ...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    ΚΕΙΚ
    Ένα βιβλίο 23 αγαπημένων συνταγών, του/της SOFITSA
    Glyka
    Ένα βιβλίο 454 αγαπημένων συνταγών, του/της Antri mic
    Γλυκά
    Ένα βιβλίο 211 αγαπημένων συνταγών, του/της Kristallenia1
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 76 αγαπημένων συνταγών, του/της xrusav
    Aγαπημενα γλυκα
    Ένα βιβλίο 38 αγαπημένων συνταγών, του/της Soulitsa