Κέικ με ινδική καρύδα
Ένα ξεχωριστό κέικ
Λίγα μυστικά ακόμα
Χρησιμοποιήστε ένα ταψάκι 33*33εκ Α! και στο τελος πασπαλιστε το γλυκο με ινδικη καρυδα
Υλικά
-
250 γρ μαργαρίνη
-
2 κουπες ζαχαρη
-
6 αυγα
-
1 κουπα γαλα
-
2 κουπες αλευρι
-
1 μπεικιν
-
1 βανιλια
-
2 κουπες ινδικη καρυδα
-
Για το σιροπι
-
3 κουπες ζαχαρη
-
4 κουπες νερο
-
2 βανιλιες
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε τη μαργαρίνη στο μιξερ μεχρι να ασπρίσει.
-
2
Υστερα προσθέτουμε τη ζαχαρη και συνεχίζουμε το χτυπημα για ένα λεπτο.
-
3
Μετα βαζουμε και τα υπόλοιπα υλικα, το γαλα, το αλευρι, το μπεικιν, τη βανιλια, τη καρυδα και τα χτυπάμε όλα μαζι.
-
4
Προθερμαίνουμε το φουρνο στους 250 βαθμους και μολις ετοιμαστει τον χαμηλώνουμε στους 200 βαθμους.
-
5
Το αφηνουμε 50 λεπτα να ψηθει (αλλα το κοιταμε και στην πορεια μην μας αρπαξει).
-
6
Τελος κοβουμε το γλυκο σε κομματάκια και ριχνουμε το σιροπι αφου εχει κρυωσει το γλυκο.
Σχόλια (33)