κύρια φωτογραφία συνταγής Κέικ με ινδική καρύδα
dimzoozoo
dimzoozoo @cook_8450330
ΛΑΡΙΣΑ

Ένα ξεχωριστό κέικ

Λίγα μυστικά ακόμα

Χρησιμοποιήστε ένα ταψάκι 33*33εκ Α! και στο τελος πασπαλιστε το γλυκο με ινδικη καρυδα

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

Βγαίνουν αρκετά κομμάτια.
  1. 250 γρ μαργαρίνη
  2. 2 κουπες ζαχαρη
  3. 6 αυγα
  4. 1 κουπα γαλα
  5. 2 κουπες αλευρι
  6. 1 μπεικιν
  7. 1 βανιλια
  8. 2 κουπες ινδικη καρυδα
  9. Για το σιροπι
  10. 3 κουπες ζαχαρη
  11. 4 κουπες νερο
  12. 2 βανιλιες

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε τη μαργαρίνη στο μιξερ μεχρι να ασπρίσει.

  2. 2

    Υστερα προσθέτουμε τη ζαχαρη και συνεχίζουμε το χτυπημα για ένα λεπτο.

  3. 3

    Μετα βαζουμε και τα υπόλοιπα υλικα, το γαλα, το αλευρι, το μπεικιν, τη βανιλια, τη καρυδα και τα χτυπάμε όλα μαζι.

  4. 4

    Προθερμαίνουμε το φουρνο στους 250 βαθμους και μολις ετοιμαστει τον χαμηλώνουμε στους 200 βαθμους.

  5. 5

    Το αφηνουμε 50 λεπτα να ψηθει (αλλα το κοιταμε και στην πορεια μην μας αρπαξει).

  6. 6

    Τελος κοβουμε το γλυκο σε κομματάκια και ριχνουμε το σιροπι αφου εχει κρυωσει το γλυκο.

Αντιδράσεις

Σχόλια (33)

Bianka
Bianka @cook_8455473
το εφαγα στον Βολο,ειναι καταπληκτικο \nτο εφτιαξα σημερα μμμμμμμμμ

Από

dimzoozoo
dimzoozoo @cook_8450330
στις
ΛΑΡΙΣΑ
[url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl5.glitter-graphics.net/pub/407/407945f5ny30kpdq.gif[/img][/url]
Δες περισσότερα