Κέικ με κολοκυθάκι
Ένα γλυκό κέικ με κολοκυθάκια πράσινα, φουντουκια και κανέλα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Το κεικ αυτο γινεται ποιο νοστημο της επομενες μερες, γι`αυτο ειναι ιδανικο να το φτιαξετε 2-3 μερες νωριτερα.
Υλικά
-
3 αυγα
-
200 ml λαδι
-
300 γρ αλευρι
-
1 Baking powder
-
2 βανιλιες
-
300 γρ κολοκυθακια πράσινα τριμμενα
-
300 γρ ζάχαρη
-
225 γρ φουντουκια ή αμυδγαλα ψιλοκομμενα
-
1 1/2 κουταλακι κανελα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπαμε τα αυγα με τη ζαχαρη και τις βανιλιες.
-
2
Προσθετουμε το λαδι, μετα το αλευρι και το Backin και ανακατευουμε καλα.
-
3
Υστερα προσθετουμε τα υπολοιπα υλικα ανακατευουμε απαλα.
-
4
Ψηνουμε το κεικ για μια ωρα στους 175 βαθμους.
Σχόλια (13)