κύρια φωτογραφία συνταγής Κέικ με ρευστή σοκολάτα
vilelmini
vilelmini @cook_8496233

Ένα κέικ με ρευστή σοκολάτα στο εσωτερικό του!

Λίγα μυστικά ακόμα

Προσοχή στο χρόνο ψησίματος. Επίσης, όταν το βγάλουμε από το φούρνο αφήνουμε πρώτα το κέικ να κρυώσει και μετά (κάνοντας τα τοιχώματα με ένα μαχαίρι) το αναποδογυρίζουμε σε πιατέλα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 3 σοκολάτες κουβερτούρα
  2. 1 πακέτο μαργαρίνη
  3. 2 φλυτζάνια ζάχαρη
  4. 1 1/2 φλυτζάνι αλεύρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη ζάχαρη, τις σοκολάτες και το βούτυρο.

  2. 2

    Χτυπάμε καλά τα αυγά στο μίξερ και αφού λιώσει το μείγμα το προσθέτουμε ανακατεύοντας με το μίξερ γρήγορα. Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι.

  3. 3

    Εν τω μεταξύ έχουμε βουτυρώσει και αλευρώσει μία στρογγυλή φόρμα (με τρύπα στη μέση). Ρίχνουμε το τελικό μείγμα μας μέσα και ψήνουμε για 13' σε προθερμασμένο φούρνο στο maximum.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (6)

glikoula
glikoula @cook_8474712
Ψήνουμε στις αντιστασεις ή στο αέρα. Στον αέρα ο φούρνος μου πάει μέχρι το 200β και στις αντιστάσεις στους 220β. Ευχαριστώ.

Από

vilelmini
vilelmini @cook_8496233
στις