Κέικ με ρευστή σοκολάτα
Ένα κέικ με ρευστή σοκολάτα στο εσωτερικό του!
Λίγα μυστικά ακόμα
Προσοχή στο χρόνο ψησίματος. Επίσης, όταν το βγάλουμε από το φούρνο αφήνουμε πρώτα το κέικ να κρυώσει και μετά (κάνοντας τα τοιχώματα με ένα μαχαίρι) το αναποδογυρίζουμε σε πιατέλα.
Υλικά
-
7 αυγά
-
3 σοκολάτες κουβερτούρα
-
1 πακέτο μαργαρίνη
-
2 φλυτζάνια ζάχαρη
-
1 1/2 φλυτζάνι αλεύρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη ζάχαρη, τις σοκολάτες και το βούτυρο.
-
2
Χτυπάμε καλά τα αυγά στο μίξερ και αφού λιώσει το μείγμα το προσθέτουμε ανακατεύοντας με το μίξερ γρήγορα. Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι.
-
3
Εν τω μεταξύ έχουμε βουτυρώσει και αλευρώσει μία στρογγυλή φόρμα (με τρύπα στη μέση). Ρίχνουμε το τελικό μείγμα μας μέσα και ψήνουμε για 13' σε προθερμασμένο φούρνο στο maximum.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (6)