κύρια φωτογραφία συνταγής Κέικ με ρούμι και σιρόπι σοκολάτας
Christinaki86
Christinaki86 @cook_8463602

Απίστευτο κέικ με bacardi και σιρόπι σοκολάτας!!!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 160 γρ. βούτυρο
  2. 160 γρ. ζάχαρη
  3. 20 γρ. κακάο
  4. 50 γρ. bacardi
  5. 1,5 πορτοκάλι (ξύσμα)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανακατεύουμε με το χέρι μας το βούτυρο και την ζάχαρη.

  2. 2

    Προσθέτουμε τα αυγά, το αλεύρι, το κακάο, το bacardi και το ξύσμα πορτοκαλιού και ανακατεύουμε.

  3. 3

    Κοβουμε τα 100 γρ. κουβερτούρας κομματάκια και τα προσθέτουμε στο μίγμα και ανακατεύουμε και πάλι.

  4. 4

    Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια μικρή φόρμα.

  5. 5

    Προσθέτουμε το μίγμα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς.

  6. 6

    Τώρα για το σιρόπι μας, σε μια μικρή κατσαρόλα ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε την υπόλοιπη κουβερτούρα.

  7. 7

    Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα και να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα.

  8. 8

    Μόλις το κέϊκ μας ψηθεί το τοποθετούμε σε μια μεγάλη πιατέλα και έπειτα περιχύνουμε το σιρόπι μας.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

Christinaki86
Christinaki86 @cook_8463602
στις