krepoylina
krepoylina @cook_8472039
,Αγγλία

Αφιερωμένο στην Phoebe!

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θέλετε χρησιμοποιήστε σκούρα ζάχαρη.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 κούπα αλεύρι φαρίνα
  2. 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
  3. 2 κουταλάκια κονιάκ
  4. 1 φακελάκι μαγιά
  5. 2 μπάλες παγωτο πορτοκάλι
  6. 1 κουτάκι μικρό γάλα ζαχαρούχο
  7. 1 ποτήρι λιωμένο πορτοκάλι (με πηρούνι)
  8. αλάτι (1 κουταλάκι)
  9. 1 κουταλιά βούτυρο
  10. 1 κουαλάκι λικέρ πορτοκάλι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος με το χυμό πορτοκαλιού και το αλάτι για 12-19 λεπτά.

  2. 2

    Ανακατεύουμε το κονιάκ με το αλεύρι την μάγια και την ζάχαρη.

  3. 3

    Ανακατεύουμε την ζεστή κρεμα γάλακτος με το αλέυρι μαζί με τα υπόλιπα υλικά εκτός απο το βούτυρο.

  4. 4

    Αλείφουμε με το βούτυρο ένα ταψι και βάζουμε μέσα το χυλό.

  5. 5

    Ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180.

Αντιδράσεις

Σχόλια (2)

Anas
Anas @cook_8457744
Υπεροχο και πρωτοτυπο μπραβο!!!Φανταζομαι η Phoebe δεν το ειδε γι\'αυτο και δεν απαντησε ακομα αλλα ειμαι σιγουρη πως θα ειναι ενα ακομα κεικ στην τοσο ομορφη συλλογη της...:)

Από

krepoylina
krepoylina @cook_8472039
στις
,Αγγλία
Hi everyone.My name is Channel am 18 years old and I live in London.I speak Greek and English)
Δες περισσότερα