Storybrooke
Storybrooke @cook_8514217
,Ελλάδα

Μοσχοβολιστό και γευστικότατο κέικ με φρέσκο χυμό πορτοκαλιού και τριμμένο ινδοκάρυδο!

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε όση ποσότητα κανέλας και καρύδας θέλετε,ανάλογα με τα γούστα! Για τους λάτρεις της καρύδας-όπως εγώ!- προσθέστε καρύδα και από πάνω αφού ψηθεί!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

30 Minutes
  1. 1,5 φλιτζάνι ζάχαρη
  2. 1/2 φλιτζάνι μαργαρίνη
  3. 1/2 φλιτζάνι ηλιέλαιο
  4. 1 φλιτζάνι φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκαλιού
  5. 1/2 φλιτζάνι καρύδα τριμμένη
  6. 1 κ.σ. κανέλα
  7. 1 φακελάκι μπέϊκιν πάουντερ
  8. λίγο ξύσμα πορτοκαλιού

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε καλά το βούτυρο/λάδι με τη ζάχαρη και το αυγό.

  2. 2

    Προσθέτουμε την κανέλα, το μπέϊκιν και το ξύσμα.

  3. 3

    Προσθέτουμε το αλεύρι και στη συνέχεια το χυμό πορτοκαλιού και τέλος την καρύδα.

  4. 4

    Όταν το μείγμα μας γίνει ομοιογενές το βάζουμε σε βουτυρωμένη φόρμα.

  5. 5

    Ψήνουμε για 40' περίπου σε προθερμασμένο φούρνο στους 170-180 βαθμούς.. et voilà!!!

  6. 6

    Καλή απόλαυση!!!

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (2)

ekpatisserie
ekpatisserie @ekpatisserie
Απο γεύση, άριστο!! Η εμφάνιση όμως μου τα χάλασε, ειναι πολύ ευθρυπτο, και δεν κόβεται όμορφα . Ίσως το δοκιμάσω με λίγο παραπάνω αλεύρι .

Από

Storybrooke
Storybrooke @cook_8514217
στις
,Ελλάδα