Κέικ σοκολατένιο με σοκολάτα
Νόστιμo, αφράτο, σοκολατένιο υγρό κέικ με επικάλυψη σοκολάτας ή σαντιγύς ή άχνης.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε καλά τα αυγά με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
-
2
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το ηλιέλαιο, τις βανίλιες, το αλάτι, τα αμύγδαλα και χτυπάμε ελαφρώς.
-
3
Ρίχνουμε και το αλέυρι με το μπέικιν και χτυπάμε για 2-3 λεπτά.
-
4
Παίρνουμε μια στρογγυλή φόρμα και βάζουμε μόνο στον πάτο της λαδόκολλα.
-
5
Βάζουμε μέσα το μείγμα απο το κέικ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 περίπου για 50 λεπτά.
-
6
Βγάζουμε το γλυκό, αφήνουμε να σταθεί και περιχύνουμε γλάσο σοκολάτας ή ότι άλλο θέλουμε. Καλή επιτυχία
Σχόλια (11)