κύρια φωτογραφία συνταγής Κέικ τρούφας με σιρόπι και σοκολάτα
maggy
maggy @cook_8456621
,Ελλαδα

Ενα γρήγορο και εντυπωσιακό σιροπιαστό κέικ.

Λίγα μυστικά ακόμα

Εγω ρίχνω την τρούφα στο τέλος και την κουβερτούρα την σπάω στο multi ειναι λιγο ζορι αλλα το αποτέλεσμα ειναι εγγυημένο, τέλειο!!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

60 Minutes
14-16 άτομα
  1. 1 φλ. ζάχαρη
  2. 250 γρ μαργαρίνη
  3. 2 φλ. φαρίνα
  4. 1 πακέτο τρούφα
  5. 2 βανίλιες
  6. 1 μπέκιν
  7. Για το σιρόπι
  8. 2 κούπες ζάχαρη
  9. 2 κούπες νερό
  10. 2 κουβερτουρες τριμένες

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί για 4 λεπτά.

  2. 2

    Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψακι και βάζουμε την ζύμη.

  3. 3

    Ψήνουμε το κέικ στους 180 βαθμούς για περίπου 40-60 λεπτά.

  4. 4

    Μόλις είναι έτοιμο το βγάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.

  5. 5

    Εντωμεταξύ εχουμε βράσει σε ένα κατσαρολάκι την ζάχαρη και το νέρο και εχει γίνει το σιρόπι.

  6. 6

    Μόλις κρυώσει το κείκ ριχνουμε το σιρόπι ζεστό και κατευθείαν την κουβερτουρα για να λιώσει.

Αντιδράσεις

Από

maggy
maggy @cook_8456621
στις
,Ελλαδα