Κέικ τρούφας με σιρόπι και σοκολάτα
Ενα γρήγορο και εντυπωσιακό σιροπιαστό κέικ.
Λίγα μυστικά ακόμα
Εγω ρίχνω την τρούφα στο τέλος και την κουβερτούρα την σπάω στο multi ειναι λιγο ζορι αλλα το αποτέλεσμα ειναι εγγυημένο, τέλειο!!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί για 4 λεπτά.
-
2
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψακι και βάζουμε την ζύμη.
-
3
Ψήνουμε το κέικ στους 180 βαθμούς για περίπου 40-60 λεπτά.
-
4
Μόλις είναι έτοιμο το βγάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.
-
5
Εντωμεταξύ εχουμε βράσει σε ένα κατσαρολάκι την ζάχαρη και το νέρο και εχει γίνει το σιρόπι.
-
6
Μόλις κρυώσει το κείκ ριχνουμε το σιρόπι ζεστό και κατευθείαν την κουβερτουρα για να λιώσει.
Σχόλια (20)